Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

S-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu probleme majore. Alyssa Milano: "Am palpitații și efectiv uit cuvinte"

Alyssa Milano are în continuare simptome persistente, în ciuda faptului că s-a vindecat de coronavirus. Consecințele Covid-19 sunt devastatoare în cazul său, susține actrița care a povestit că i-a căzut părul și a avut mari probleme de respirație. 

Alyssa Milano s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu probleme majore

Hepta

Alyssa Milano a scris într-o postare pe Instagram că a rămas cu probleme de sănătate majore după infecția cu Covid-19. La cei 47 de ani, vedeta a contactat virusul în luna aprilie, atunci când a făcut și ceva complicații.

„Am încă palpitații cardiace ocazionale”, a scris ea într-o lungă postare pe Instagram.

„Îmi uit cuvintele (aceasta este cea mai proastă parte). Dar nu este la fel de rău ca acum câteva săptămâni, mă simt ceva mai bine, atunci simțeam că mor", a mai scris Alyssa Milano.

S-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu probleme majore. Alyssa Milano: "Am palpitații și efectiv uit cuvinte"

Foto: Hepta

Unele dintre simptomele pe care le-a experimentat la acea vreme au fost pierderea poftei de mâncare, probleme de respirație și dureri de cap severe. În luna august, la ceva vreme după vindecare, ea a avut în continuare "palpitații cardiace și pierderi de memorie, precum și probleme ale stomacului, dificultăți de respirație, memorie zero pe termen scurt și stare generală de rău”.

Pierderea părului, un simptom cauzat de Covid-19, în cazul Alyssei Milano

Vedeta din „Charmed” povestea în urmă cu câteva luni că a suferit pierderi semnificative ale părului ca urmare a faptului că a avut COVID-19. În ciuda consecințelor nefaste lăsate de virus asupra organismul său, Alyssa a dat asigurări că este mai bine:

„Mă simt mai bine. Am făcut o scanare a plămânilor și un RMN cardiac și ambele au fost normale”, a spus Milano. „Uneori, însă, sunt super speriată. Nu pentru că m-aș putea îmbolnăvi din nou, ci pentru că cei dragi se îmbolnăvesc. Nu vreau să contacteze vreodată acest virus. Este o fiară ", a mai spus vedeta.

Recomandari