Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Amor, amor”, unii au simțit al tău fior pe melodia asta! Cum arată acum năstrușnica și pasionala Cristiana Răduță! Transformare uimitoare!

Mișcări unduitoare, un zvâc demn de o domnșoară pasională, o voce caldă și poate cel mai „hot” videoclip realizat până atunci în România. 

Mișcări unduitoare, un zvâc demn de o domnșoară pasională, o voce caldă și poate cel mai „hot” videoclip realizat până atunci în România. Se întâmpla acum 16 ani, iar protagonistă era nimen alat decât Cristiana Răduță, o tânără actrriță despre care mulți credeau la vremea respetivă că e iubita lui Laurențiu Duță, cel care a și lansat-o pe piața muzicală.

Au trecut 16 ani de atunci, iar Cristiana de astăzi, mult mai domolită, pare a nu mai avea nimic de a face cu tânăra de atunci. Transformarea este de-a dreptul uimitoare. Uitându-te atent la femeia de astăzi cu greu ai putea crede că în anii 2000 a pozat chiar și în „Playboy”, într-un pictorial absolut incendiar, indiferent de gusturi, epocă sau privitori.

Despre ”Amor, amor” ce mai putem spune. Dacă nu știți, clipul piesei ei,a fost, la vremea respectivă, în 2000, cel mai scump videoclip realizat în România și a costat 50.000 de euro. Acum, Cristiana Răduță s-a retras din peisajul muzical, optând pentru o carieră în actorie. În plus, și pe plan personal, lucrurile s-au mai așezat. S-a și căsătorit cu un celebru om de afaceri, cu care avea o relație de foarte multă vreme și cei doi trăiesc în Franța.

Recomandari