Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ana Baniciu, fără sutien, la piscină. Cum au reacționat admiratorii vedetei: "Întoarce-te să ne faci cu mâna" | Foto

Ana Baniciu a încins toată vara imaginația bărbaților, postând diverse imagini în costum de baie. Recent, artista, a renunțăt complet la sutien, delectatându-și fanii cu fotografii incendiare de la plajă.

Ana Baniciu, fără sutien la piscină

Instagram

Ana Baniciu și-a surprins, din nou, fanii, printr-o serie de fotografii provocatoare. Vedeta s-a bucurat de razele soarelui de început de toamnă. Artista s-a relaxat weekend-ul trecut la o piscină, dar se pare că și-a uitat costumul de baia acasă. Dar pentru că nu a vrut să rateze lăndețea razelor de septembrie, artista s-a acoperit cu un halat lăsându-și umerii goi și spatele, care era complet descoperit. În fotografie se vedea clar faptul că artista nu purta sutien, iar imaginile postate pe contul său de socializare au încisn imediat imaginația jucăușă a internauților.

Ana Baniciu, incredibil de sexy în costum de baie! Fosta concurentă de la "Asia Express" arată senzațional și nu ezită să-și etaleze formele pe Instagram, spre încântarea fanilor care o divinizează |FOTO

Ana Baniciu, fără sutien la piscină

Ana Baniciu a pozat provocator, cu spatele gol și cu privirea într-o parte, în timp ce din lateral se vedea foarte clar faptul că artista a renunțat la sutien.

„Vara lui 2020’”, este descrierea simplă a fotografiilor postate pe Instagram.

Vara lui 2020’

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu) pe

Mirela Vaida, expertă în bucătărie. Vedeta le-a închis gura celor care pun la îndoială calitățile sale de gospodină: "Vrednică-s! | Foto

Comentariile nu au întârziat să apară, iar internauții s-au declarat extrem de încântați de ceea ce a lăsat Ana să se vadă.

Stai fără sutien la plajă😜/Pute- ai sa te intorci un pic/Întoarce-te să ne faci cu mâna 😉/Doar atât ???????🤣🤣/Bună buna frumoasa ce faina ești/ Turn around, baby🤗/mai frumos din fata /Superba, au fost doar câteva dintre sutele de mesaje cu care a fost asaltată vedeta, pe contul său de socializare.

Recomandari