Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ana Baniciu, incredibil de sexy în costum de baie! Fosta concurentă de la "Asia Express" arată senzațional și nu ezită să-și etaleze formele pe Instagram, spre încântarea fanilor care o divinizează |FOTO

Ana Baniciu, fosta concurentă de la "Asia Express", sezonul 1 este într-o formă de zile mari. Frumoasa artistă nu ezită să-si etaleze corpul pe rețelele de socializare, spre încântarea admiratorilor, care suspină privind fotografiile vedetei.

Ana Baniciu, incredibil de sexy în costum de baie! Fosta concurentă de la "Asia Express" arată senzațional și nu ezită să-și etaleze formele pe Instagram, spre încântarea fanilor care o divinizează

Frumoasa Ana Baniciu, fostă concurentă, dar și câșțigătoarea compețiției Asia Express, sezonul 1, unde a participat alături de Raluka, demonstrând că esențele tari se țin în sticle mici.

Ana, o tânără superbă, ce părea firavă a demonstrat atunci că este o femeie puternică care își poate depăși limitele și ajunge acolo sus, unde țințește.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ana Baniciu cântă melodia Altcineva

După participarea ei în competiție, care a fost cu siguranță una dintre marile provocări pe care le-a trăit, frumoasa artistă a câștigat și un număr impresionant de admiratori, care s-au alăturat celor deja existenți pe contul său de socializare.

Ana Baniciu este de nerecunoscut! S-a transformat complet și a lansat o piesă scrisă de ea. Dani Oțil: „Îmi vine să mă așez pe coji de nucă”

Moment sexi în deschiderea galei zece „Te cunosc de undeva!”. Raluka şi Ana Baniciu au fost Lady Gaga și Beyonce, aproape dezbrăcate! „Uite cât de bune sunt!”

Superba artistă își încântă vizual fanii, din când în când cu câte o postare sexy.

Nu stiu ce sa scriu...

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu) pe

Fotografiile ei sunt extrem de apreciate, iar admiratorii suspină ori de câte ori au parte de astfel de surprize din partea Anei.

Ana Baniciu, incredibil de sexy în costum de baie! Fosta concurentă de la "Asia Express" arată senzațional și nu ezită să-și etaleze formele pe Instagram, spre încântarea fanilor care o divinizează |FOTO

Recomandari