Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Ana Baniciu s-a accidentat grav în timp ce se plimba cu trotineta: „Am fost absolut convinsă că mi-am rupt piciorul”

În timp ce se plimba cu prietenii ei, Ana Baniciu a suferit un accident cu trotineta electrică. Artista a povestit totul fanilor de pe Instagram.

Ana Baniciu

Instagram /Ana Baniciu

Vedeta împreună cu o gașcă de prieteni au decis să se plimbe cu trotinetele electrice, însă printr-un moment de neatenție, artista a căzut de pe trotinetă și s-a accidentat la picior. Ana Baniciu le-a povestit fanilor de pe Instagram cum s-a petrecut întreg incidentul.

Ana Baniciu povestește cum se plimba alături de toată gașca sa de amici și cum a trecut cu trotineta printr-o baltă. Având viteză foarte mare, trotineta nu a mai păstrat direcția de mers, iar blondina s-a dezechilibrat. Din păcate, impactul cu solul a fost suficient de puternic încât să-i cauzeze probleme artistei.

Ana Baniciu, apariție extrem de provocatoare! Bărbaţii au rămas muţi de uimire când i-au văzut corpul perfect lucrat | Foto

„Aceste trotinete sunt foarte periculoase în ideea că dacă prind puțină apă. treci printr-o baltă sau orice chestie de genul ăsta, ai căzut. Adică nu e discuție. Aveam super viteză, am prins o baltă și am căzut. Este pentru prima dată în viața mea când am fost absolut convinsă că mi-am rupt piciorul.”, a povestit Ana Baniciu pe story.

Ana Baniciu a tras o sperietură pe cinste. Imediat după impact , din cauza durerii, vedeta a fost sigur că s-a accidentat destul de tare, chiar că și-a rupt piciorul. Însă se pare că are doar o entorsă la gleznă.

Csf... n-ai csf🤷🏼‍♀️🤪

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu) on

Recomandari