Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Anamaria Ferentz trăieşte în teroare în America: "Totul e devastat! Aud numai împușcături. Am impresia că sunt în Irak" | Video

Anamaria Ferentz trăieşte în teroare în America. Vedeta povestește ce se întâmplă cu ea.

Anamaria Ferentz

Facebook / Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz locuiește în America, Los Angeles, de mai mulți ani de zile. Artista a povestit detalii despre spaima pe care o trăiește din cauza manifestațiilor care au degenerat.

Este binecunoscut faptul că SUA nu trece prin momente ușoare din cauza pandemiei de coronavirus, însă ceea ce îngrijorează în prezent sunt manifestațiile în care tot mai mulţi protestatari cer dreptate pentru George Floyd, un bărbat de culoare omorât de un poliţist.

Imagini hot! Anamaria Ferentz a mărturisit care este secretul siluetei sale. La 45 de ani, artista are un corp de invidiat! | Video

”Numai împuşcături şi maşini de poliţie, salvare, pompieri şi elicoptere aud din casă. Supai s-a lipit de mine pe canapea, de frică. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere şi bubuieli non stop. Supai stătea lipit de mine şi când am deschis uşa la balcon şi a auzit bubuieli a fugit în dormitor. Am filmat aseară, de la mine de pe acoperiş. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieşim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineaţa. Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar de fapt sunt nişte anarhişti infiltraţi printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură. Au făcut dezastru şi pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poşete, tot ce au putut, sunt foarte mulţi tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmuleţele de pe net”, – a mărturisit Anamaria Ferentz.

Recomandari