Anamaria Prodan, descoperire valoroasă într-un cufăr din casă. "Nu se vând și nici nu se dau”

Anamaria Prodan a dezvăluit că a descoperit câteva obiecte vestimentare care au o valoare foarte mare pentru ea - nu doar financiară, ci și emoțională.

Ana Maria Prodan, alături de mama sa, Ionela Proda, în timpul lansării albumului "Ce e inima de mama" - 2010

Hepta

Anamaria Prodan a dezvăluit că, la 40 de zile după ce mama ei a murit, a descoperit mai multe costume populare ale acesteia într-un cufăr, a scris evz.ro.

În amintirea celei pe care o considera "o icoană a sufletului", așa cum a spus de multe ori, Anamaria Prodan a decis că nu va scoate la vânzare costumele populare. Este mult prea atașată de ele.

"Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă", a declarat Anamaria Prodan, scrie evz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, poză inedită alături de fiul ei vitreg. Cum arată Luca Reghecampf în costum tradițional arăbesc

Anamaria Prodan, momente grele la mormântul mamei

Când s-au împlinit trei ani de când mama Anamariei Prodan Reghecampf, Ionela Prodan, s-a stins din viață, aceasta i-a vizitat mormântul și a lăsat un mesaj emoționant pe Instagram. Anamaria Prodan s-a rugat la mama sa să o apere de cei care îi vor răul: "Ești viața mea toată și știu că de unde ești mă veghezi și aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margini, mama mea dragă!", a scris atunci Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la 15 ani de la nuntă. Cum au arătat în ziua cea mare

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele chiar în prima zi a lunii iunie 2021. Anamaria Prodan a mers, din nou, la biserică cu cel cu care a fost și acum 15 ani, Laurențiu Reghecampf. Ea a postat și fotografii din ziua cea mare pe Instagram.

Anamaria Prodan a fost cea care l-a și cerut de soț pe Laurențiu Reghecampf. Pe 1 iunie 2021, cei doi s-au dus și și-au reînnoit jurămintele la biserica din Snagov, acolo unde au mers și în urmă cu 15 ani. Celebra impresară și soțul ei au vrut să aibă parte de o zi memorabilă, așa că au chemat alături de ei oameni dragi, au ales niște ținute spectaculoase și au avut și un tort pe măsură - unul imens.

Pentru că ploua în acea zi, Laurențiu Reghecampf i-a ținut umbrela soției lui, încă de când aceasta a coborât din mașină și până la intrarea în biserică. Anamaria Prodan a ales pentru acea zi un buchet de sezon, realizat din bujori albi, și a purtat o rochie neagră, cu decolteu adânc și accesorii masive aplicate în jurul gâtului, iar Laurențiu Reghecampf a ales un costum clasic, elegant, în nuanțe de albastru.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri