Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Anamaria Prodan a fost confundată cu o prostituată! Răspunsul ei i-a lăsat mască pe cei care au făcut gafa. „Le-am zis râzând”

Anamaria Prodan a povestit că a fost confundată cu o prostituată, în urmă cu aproape cinci ani, atunci când a negociat transferul lui Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al Hilal.

Anamaria Prodan.

Incidentul s-a petrecut în 2015, într-un restaurant din Londra, unde Anamaria Prodan a fost abordată de doi bărbați, care au confundat-o cu o prostituată.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie", a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă»", a mai spus Anamaria Prodan.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro