Anamaria Prodan, noi justificări după ce l-a pocnit pe Dan Alexa: ”A fost o reacție copilărească. M-am enervat foarte tare!”

 

Imaginile în care Anamaria Prodan a fost surprinsă chiar în momentul în care l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra  și FC Botoșani au făcut înconjurul internetului. Acum, însă, impresara a vorbit despre motivele care au determinat-o să reacționeze în acest fel.

Astfel, la o zi de la incidentul incredibil, Anamaria Prodan a explicat episodul halucinant, într-o intervenție la GSP Live. 

Dezvăluire fără precedent. Motivul real al scandalului dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan: „A înjurat-o, dar nimeni nu a spus asta”

”A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.

Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta.

Video: Anamaria Prodan l-a pocnit cu palma peste fata pe Alexa la finalul meciului Astra - Botosani 2-2

Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar în ultima perioadă s-a tot speculat că ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI