Anchetatorii au găsit probe în telefonul lui Răzvan Ciobanu. Misterul morții, aproape de elucidare

 
+2 click pentru
galerie

Misterele mortii lui Răzvan Ciobanu ar putea fi elucidate marți. Anchetatorii vor percheziționa telefonul creatorului de modă, care ar putea răspunde la multe dintre întrebările apropiaților referitoare la comportamentul ciudat din ultimele sale zile de viață.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. 

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.

Citește și: Avem traseul lui Răzvan Ciobanu, la mare! Imagini noi cu designerul, în Noaptea de Înviere

De asemenea, testele preliminare au arătat că în sângele creatorului de modă se aflau substanţe interzise. Analizele amănunţite urmează să determine despre ce substanţă era vorba şi ce cantitate se găsea în organism, iar acestea vor fi finalizate în câteva săptămâni.   facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI