Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Anda Adam, de nerecunoscut! Vedeta a fost trasă la răspundere după ce a slăbit enorm: ”Ești numai piele și os”

Cu toate că se numără printre cele mai frumoase și sexy femei din România, Anda Adam s-a confruntat mai mereu cu kilogramele în plus. După ce a slăbit enorm, vedeta a fost trasă la răspundere! Cum arată acum blondina?

Anda Adam

A încercat tot felul de diete, însă, nimic nu părea să dea roade. Asta până de curând, când, Anda Adam și-a modificat complet stilul de viață: alimentație sănătoasă și mult sport.

Și Cruduța ar fi INVIDIOASĂ! Daniela Gyorfi a recunoscut câte operații estetice are: "Am avut intervenții care mi-au căzut la un moment dat"

Anda Adam, trasă la răspundere după ce a slăbit enorm

Acum, Anda a ajuns de nerecunoscut! În sensul bun, desigur! Artista deține un trup perfect, tras prin inel, iar formele super apetisante sar imediat în ochii bărbaților. Ei bine, nu toți avem aceeași părere, căci, după ce a slăbit enorm și a ajuns într-un final la fizicul pe care și l-a dorit, mai multe persoane din mediul online au început să o tragă la răspundere.

Ba chiar un internaut i-a spus că arăta mult mai bine înainte, și că acum este numai... piele și os!

”Ești numai piese și os. Nu mi place! Aratai de 10 ori mai bine inainte”, a scris el. Și atât i-a trebuit! Gurile rele s-au activat imediat. ”Se vede ca iti tragi burta”, este părerea altei persoane.

Chiar și așa, Anda Adam este obișnuită cu criticile și gurile rele. Vedeta a învățat să ignore astfel de păreri și să facă ceea ce o face fericită. Așa da, ne place!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro