Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Andreea Bălan, mai în formă ca niciodată. Cum arată cântăreața în costum de baie după cea de-a doua naștere | Foto

Andreea Bălan se menține în formă mai bine ca niciodată. Ea s-a fotografiat în costum de baie la mare, iar fanii i-au adus laude pentru aspectul fizic, după cele două nașteri avute.

Andreea Bălan

Instagram / Andreea Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai admirate și mai apreciate vedete din lumea artistică din România, care, de-a lungul anilor, a reușit să rămână în atenția fanilor.

Artista arată extraordinar de bine și știe să fie pe placul fanilor săi, deloc puțini la număr

Ce mult s-a schimbat Ozana Barabancea după ce a slăbit incredibil de mult. Cum arată jurata de la "Te cunosc de undeva" | Foto

Cântăreața este un exemplu demn de urmat cel puțin la capitolul ambiție. Deși a trecut prin clipe dificile, Andreea Bălan reușește să zâmbească astăzi. Și mai ales să își etaleze trupul fără cusur, în ciuda celor două sarcini. Iar imaginile vorbesc de la sine.

Vedeta a afișat de curând o siluetă de invidiat la mare. Artista a îmbrăcat un costum de baie discret, dar care a lăsat la vedere trupul bine lucrat și armonios.

🌊☀️❤️✨

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte.

"Liberă și frumoasă la mare ♥️", "Cea mai superba😍 Felicitări și îți doresc tot binele din lume", "Marea și cu tine sunt cel mai frumos peisaj!😍" Pupici, scumpa, o zi cu multe reușite și sănătate!💞", Frumoasa!!!", "Doamne ce frumoasă esti❤️", sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o apreciază pe artistă în mediul online.

Recomandari