Căutare Live

Andreea Ibacka, fotografia adorabilă cu Namiko care e grijulie cu fratele ei. Cum i-a surprins actrița

Andreea Ibacka, frumoasa actriță din serialul Adela, a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu aproape 2 luni și trece acun prin cele mai frumoase momente din viața ei, având grijă de micuții ei, băiețelul nou-născut și Namiko.

Andreea Ibacka, frumoasa actriță din serialul Adela, a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu aproape 2 luni și trece acun prin cele mai frumoase momente din viața ei, având grijă de micuții ei, băiețelul nou-născut și Namiko.

Instagram/Antena 1

Andreea Ibacka este mămică cu normă întreagă, dar nu își neglijează nici cariera, continuând să scrie pentru vlogul ei și documentând schimbările prin care trece acum.

De curând, Andreea a postat pe contul ei de Instagram, la Stories, un filmuleț cu Namiko, fetița ei, care îi cântă frățiorului ei și încearcă să îi aline durerile de burtică, mângânidu-l.

Imaginile adorabile cu Namiko și frățiorul ei

Andreea este emoționată și i se aude vocea fericită pe fundal, în timp ce Namiko cântă versurile greșite ale unul cântecel pentru copii.

“Mami, uța uța era cu căruța, nu cu castana”, o corectează Andreea pe Namiko.

“Nu cu căruța, cu castana”, spune hotărâtă Namiko și începe iar să cânte.

“Îl mângâi pe fratele tău să nu-l mai doară burtica?”, a întrebat-o Andreea pe micuța ei.

“Dă din picioare?”, spune Namiko.

“Da, iubire”, îi răspunde cu gingășie Andreea.

Citește și: Cum arată bebelușul Andreei Ibacka și al soțului ei. Prima imagine cu micuțul actriței

Andreea se pare că, deși trece prin cea mai aglomerată perioadă din viața ei, iar micuțul ei se confruntă acum cu colici, ea reușește să rămână pozitivă și vioaie, făcând față provocării de avea doi copii mici.

Andreea Ibacka, siluetă de invidiat imediat după ce a născut

Deși a născut în urmă cu puțin timp, Andreea pare că deja și-a revenit la silueta ei de dinainte de a rămâne însărcinată, fiind acum într-o formă de zile mari. Celebra actriță și-a recăpătat talia de viespe și are acum o siluetă de invidiat.

Andreea încă nu a dezvăluit ce nume au ales ea și soțul ei, Cabral, pentru micuțul lor, dar le-a povestit fanilor de pe Instagram cum a decurs nașterea și cum se simte acum.

Andreea a povestit că bebelușul ei a primit nota 10 la naștere de la medici și că este perfect sănătos, ea se recuperează rapid după naștere și e fericită pentru că băiețelul ei e foarte cuminte.

Citește și: Andreea Ibacka, fotografia adorabilă cu cei doi copii ai săi. Ce spune Namiko despre frățiorul ei

„La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă. Adică cu taică-su nu, în niciun caz.

Mănâncă, doarme e liniștit, foarte rar plânge, la naștere a avut 3420 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant, astea știu că sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund, în rest, nimic ieșit din comun, nimic extraordinar, am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții, și activități alături de bebe.

„Suntem foarte fericiți, recunoscători și norocoși că suntem sănătoși amândoi și de-abia așteptăm să ajungem acasă”, a spus Andreea Ibacka pe Instastory.

Acum Andreea le dedică tot timpul copiilor ei și extrem de fericită pentru că i s-a mărit familia.

Brigitte Pastramă, ieșire nervoasă după ce fiul său i-a distrus apartamentul. Cum arată imobilul... Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară. Modul inedit prin care a dat vestea cea mare...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x