Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Andreea Marin, mesaj sfâșietor după ce o mamă a fost diagnosticată cu cancer: ”Boala îi pune viața în pericol!” Femeia de 33 de ani are metastaze la ficat și plămâni

Andreea Marin s-a implicat întotdeauna în fel și fel de evenimente caritabile, iar acum a sărit în ajutorul unei femei care a fost diagnosticată cu o formă de cancer la scurt timp după ce a devenit mamă. 

Andreea Marin, mesaj sfâșietor după ce o mamă a fost diagnosticată cu cancer: ”Boala îi pune viața în pericol!” Femeia de 33 de ani are metastaze la ficat și plămâni

Facebook

Laura a născut în urmă cu trei săptămâni, însă bucuria de a fi mamă i-a fost umbrită de un diagnostic crunt, și anume un cancer cu metastaze la ficat și plămâni. oala a recidivat după ce în 2014, ea a reușit să învingă cancerul de piele. Andreea Marin i-a aflat drama, iar aseară, a făcut public un apel emoționant.

Imaginile pe care nu le-a văzut Andreea Marin! Cum a fost surprins iubitul său, Adrian Brâncoveanu

“Are 33 ani. Abia a devenit mămică. Și cancerul îi pune în pericol viața. Ce mai e de zis? Ar fi ceva de făcut? Da. De salvat o viață. Dacă ne pasă. Dacă ne adunăm cât mai mulți, umăr lângă umăr. Scrie în articol cum putem ajuta un bebeluș să se bucure de mama lui și de acum înainte. Nu e greu. Doar să facem scut în jurul Laurei… Povestea e strigătul de ajutor al tinerei care ne spune: «Vreau doar șansa de a mă bucura de fetița mea…»” este mesajul transmis de fosta prezentatoare pe contul ei de Facebook.

Într-un interviu emoționant, Laura a povestit cum a descoperit teribila veste la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe mica ei prințesă și, în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji, a spus că își dorește să trăiască și să fie clipă de clipă alături de Eva.

Andreea Marin, mesaj sfâșietor după ce o mamă a fost diagnosticată cu cancer: ”Boala îi pune viața în pericol!” Femeia de 33 de ani are metastaze la ficat și plămâni

“(…). În urma unor complicații apărute în timpul nașterii, ce au condus la investigații mai amănunțite, s-a descoperit că boala a recidivat apărând metastaze la ficat și plămâni. Medicii de la Spitalul Fundeni din București nu mi-au oferit prea multe șanse, însă speranța a venit de la clinica Wiener din Austria care a acceptat cazul. Pentru a ajunge la clinica din Viena, familia și prietenii au făcut eforturi uriașe pentru a strânge suma care să acopere spitalizarea în vederea efectuării investigațiilor necesare și administrării primei doze de tratament.

Terapeutul Tuncay a ales să facă turul României! Nu singur, ci însoţit de o domniţă! Primele imagini din vacanţa lor

În acest moment, am început imunoterapie cu Keytruda si Yervoy, în timp ce medicii continuă să găsească cea mai bună soluție pentru a-mi salva viața. Sper că tratamentul va încetini și retrage celulele canceroase. În continuare, prietenii și familia depun toate eforturile pentru a mă ajuta să mă întorc acasă sănătoasă, dar aceste tratamente trebuie administrate o dată la 3 săptămâni pe o perioadă de aproximativ 9 luni, respectiv 2 luni.

Valoarea unei singure doze de Keytruda se ridică la suma de 10.000 euro (aproximativ 128.000 euro pentru întreaga durată a tratamentului), iar pentru o doza de Yervoy prețul este 12.500 euro (37.500 euro pentru 3 doze), nefiind incluse costurile de spitalizare, o sumă imposibil de atins fără ajutor (165.500 euro). Vă cer ajutorul pentru a putea continua tratamentul si a depăși cel mai înalt obstacol al vieții mele pentru a avea șansa de a fi fericită și sănătoasă alături de familia mea. Eu sunt mai pozitivă ca niciodată, însă acest aspect nu mai este de ajuns. Vă mulțumesc că mi-ați citit povestea! Vă mulțumesc pentru ajutor!”, a mărturisit Laura pentru demamici.ro.

Recomandari