Căutare Live

Andreea Marin nu respinge ideea unei colaborări cu fostul soț, Ștefan Bănică. Ce a declarat vedeta

Andreea Marin a mărturisit că nu ar avea o problemă să colaboreze cu fostul soț, Ștefan Bănică Jr., dacă i s-ar ivi această ocazie.

Andreea Marin este o persoană discretă și asumată în declarații și nu exclude o colaborare cu fostul soț, Ștefan Bănică

A1

Vedeta a fost căsătorită cu Bănică din 2006 până în 2013 și au împreună o fată, Violeta, care are 14 ani și locuiește cu Andreea Marin.

Cei doi s-au despărțit, după șapte ani și au rămas în termeni amiabili, mai ales că au custodie comună asupra fetei lor. În plus, Bănică și Violeta au o relație bună și chiar își petrec vacanțele împreună.

Citește și:Ce sport practică Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. E foarte popular în rândul bărbaților

Potrivit Libertatea, Andreea Marin a declarat că, în eventualitatea puțin probabilă ca acest lucru să se întâmple, unei colaborări profesionale, ea nu ar avea nicio problemă să lucreze alături de fostul soț.

Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică: "Doar ne-am despărțit"

Cunoscută ca fiind o persoană foarte discretă cu viața personală, dar și foarte asumată în răspunsurile sale, Andreea Marin a precizat că divorțul de Ștefan Bănică a fost o despărțire, nu un sfârșit de lume în condiții drastice.

„De ce nu am colabora? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții. Nu e nicio problemă. Aș fi în regulă, teoretic. Practic, nu cred că o să se întâmple”, a spus Andreea Marin.

Citește și:Andreea Marin a dezvăluit care e motivul pentru care ea și iubitul ei nu se căsătoresc. Ce spune vedeta despre acest aspect

Vedeta, care în prezent este director de comunicare pentru o companie internațională de productie Tv din Madrid, are în spate o experiență jurnalistică impresionantă, fiind, în trecut, moderatoarea mai multor emisiuni de succes.

În plus, ea a fost desemnată, doi ani la rând, ca fiind "cea mai sexy româncă" și a câștigat numeroase premii pentru eleganță, popularitate și ajutor umanitar.

În plus, vedeta este, printre altele, purtător de cuvânt și imagine pentru brandul Cartier.

Cum arată în prezent Naomi și cu ce se ocupă. E total schimbată și s-a retras complet din lumea showbiz-ului românesc... Louie Anderson, diagnosticat cu o boală nemiloasă și spitalizat. Ce se întâmplă cu faimosul comediant...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x