Andreea Marin, poză rară cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică. Cum arată și cât a crescut Ana Violeta Bănică

Din relația cu Ștefan Bănică Jr. A luat naștere Ana Violeta Bănică. Cu niște ochi albaștri ca de zână, copila s-a transformat peste noapte parcă într-o adevărată tânără extrem de frumoasă, cu trăsături delicate. Ce fotografie a postat mama sa.

Andreea Marin

Instagram/Andreea Marin

Surpriză imensă pentru fanii celebrei Andreea Marin, după ce aceasta a postat recent fotografii în care apare alături de fiica sa în vârstă de 13 ani.

Andreea Marin a pozat-o fiica sa și a postat imaginile pe pagina sa oficială de Facebook, spre marea bucurie a fanilor! Fotografiile au adunat mii de like-uri și numeroase comentarii!

Ana Violeta Bănică este o domnișoară îna devăratul sens al cuvântului, iar frumusețea sa i-a cucerit pe fani. Violeta a devenit una dintre cele mai frumoase adolescente, iar mama ei este mândră de ea. Tânăra a fermecat oamenii din mediul online cu frumusețea ei și culoarea ochilor, care îi scoate în evidență chipul angelic.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a moștenit frumusețea de la ambii părinți, iar acest lucru este foarte ușor de remarcat.

"Fericirea mea are chipul ei", este mesajul ce însoțește cele două fotografii cu Violeta.

Câți copii are Andreea Marin

Andreea Marin pare că și-a găsit fericirea în brațele noului său iubit și vedeta a dezvăluit faptul că nu exclude ideea de-a deveni iar mamă! Totuși, câți copii are „zâna surprizelor”, de fapt?

Vedeta este mai fericită ca niciodată de când trăiește o superbă poveste de iubire cu iubitul său, Adrian Brâncoveanu, cel care este consulul României în Libia.

Citește și: Andreea Marin, mamă pentru a doua oară? Dezvăluiri din intimitatea relației cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a atins inima

Pentru Andreea Marin nu există "nu se poate", iar acest lucru s-a observat destul de clar din faptul că, oricâte lovituri a primit de la viață, nu s-a lăsat bătută niciodată. Dezamăgită de multe ori pe plan sentimental, vedeta a găsit mereu puterea de a o lua de la capăt.

În urmă cu patru ani când credea că nu va mai întâni vreun bărbat care să o completeze, iată ca soarele a apărut și pe strada ei. Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, l-a întâlnit pe Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a demonstrat pe parcursul relației dragostea și că împreună pot realiza multe lucrui frumaose.

Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în 1985, la Focșani. Acesta lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia, însă din cauza situației tensionate din Libia, a locuit o perioadă în Tunisia.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Andreea Marin pentru fiica ei, Violeta, de ziua adolescentei. Cât de frumoasă e la 13 ani

Surprinzător este faptul că vedeta a făcut o declarație recentă prin care a recunoscut faptul că nu exclude să devină din nou mamă. Se pare că dorința este susținută atât de Violeta, cât și de noul iubit al vedetei.

În trecut, Andreea Marin a adoptat la distanță o fețiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar. Cei doi au depășit vârsta majoratului, în prezent.

Ultimele știri