Andreea Tonciu a renunțat la sutien și a făcut senzație pe Instagram cu decolteul său! Ce au văzut fanii

Andreea Tonciu se pricepe de minune să își surprindă urmăritorii de pe Instagram cu fotografii îndrăznețe. De data aceasta, bruneta a renunțat la sutien și a făcut senzație cu un decolteu amețitor.

Andreea Tonciu a renunțat la sutien și a făcut senzație pe Instagram cu decolteul său! Ce au văzut fanii

sursa foto: Instagram

Nu mai este o noutate faptul că vedeta are un trup de invidiat și că aceasta își ascunde foarte bine vârsta, arătând mai mereu „ca scoasă din cutie”.

În curând, Andreea Tonciu va împlini vârsta de 35 de ani și, deși este căsătorită și are o fetiță în vârstă de patru ani, focoasa brunetă nu renunță la aparițiile și la fotografiile îndrăznețe, ce îi pun în evidență formele.

Andreea Tonciu a publicat pe Instagram o poză în care apare cu un decolteu amețitor

Vedeta se poate lăuda că are în prezent mai bine de trei sute de mii de fani pe pagina sa de Instagram și fiecare poză a sa adună instant mii și chiar zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Nu de puține ori, fosta asistentă TV s-a făcut remarcată prin spontaneitate și prin trupul cu forme de invidiat.

Citește și: Cum arată sora mai mică a Andreei Tonciu. Lorena Tonciu este o brunetă focoasă în vârstă de 21 de ani

Pe Andreea Tonciu am putut s-o vedem în emisiuni precum „Poftiți la Nea Marin” sau „Un show Păcătos” de la Antena 1. De asemenea, aceasta a făcut senzație și la Antena Stars, într-o emisiune moderată de Adriana Bahmuțeanu.

Născută pe 12 mai 1986, bruneta este căsătorită cu Daniel Niculescu, mai tânăr cu cinci ani decât ea, și cei doi au împreună o fetiță superbă pe nume Rebecca. Fetița are deja o pagină de Instagram unde mai bine de opt mii de persoane îi urmăresc postările.

Citește și: Andreea Tonciu și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Ce a modificat la păr și cum arată acum bruneta

Extrem de activă pe paginile de socializare, Andreea Tonciu a reușit să îi impresioneze pe fanii săi cu un selfie mai mult decât special. Îmbrăcată cu un top negru cu un decolteu extrem de generos și purtând o coroană de culoare albă, bruneta a strălucit ca o adevărată prințesă.

Unii fani au fost încântați de imaginea cu decolteul ce a lăsat la vedere bustul generos al divei, în timp ce alții au comentat faptul că bruneta ar fi folosit prea mult tehnicile de editare a pozelor. Un lucru este însă cert: fotografia în care apare fără sutien a adunat mai bine de treisprezece mii de aprecieri și zeci de comentarii, semn că Andreea Tonciu reușește să facă senzație cu fiecare apariție.

Ultimele știri