Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Andreea Tonciu și soțul, goi pe balcon! Atingeri interzise în văzul tuturor! Cum au fost surprinși cei doi

Fosta asistentă TV, Andreea Tonciu, a reușit să își pună fanii pe jar atunci când a fost pozată pe balconul unui apartament, alături de soțul ei. Cei doi au fost surprinși dezbrăcați, chiar în toiul zilei.

Andreea Tonciu și soțul său, Daniel Niculescu

Andreea Tonciu pare mai îndrăgostită ca niciodată și o dovadă în acest sens este chiar ipostaza extrem de romantică în care s-a lăsat pozată, alături de soțul său, Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu și soțul său, pozați goi pe balconul unui apartament de la mare

Andreea Tonciu și soțul său nu s-au sfiit să apară dezbrăcați pe balconul unui apartament de lux pe care l-au închiriat, la malul mării.

Cei doi au avut parte de o mica escapadă pe litoral, iar imaginile au fost împărtășite și cu fanii acestora, pe Instagram.

citește și: Andreea Tonciu, apariție horror pentru fani! Vedeta, pusă la zid pentru noul look: „Ferească Dumnezeu”

Chiar dacă au o fetiță de patru ani, Andreea Tonciu și soțul său nu au uitat de importanța pe care o are timpul petrecut în cuplu, departe de griji.

Aflați la mare, cei doi s-au pozat goi, Daniel Niculescu având doar un prosop înfășurat în jurul taliei, iar Andreea Tonciu purtând doar o pereche de pantaloni sau colanți transparenți, ce au lăsat totul la vedere.

citește și: Andreea Tonciu, show de proporţii la o nuntă de bogătaşi

Așa cum era de așteptat, imaginea postată pe Instagram a făcut senzație și a adunat instant mai bine de șaispreze mii de aprecieri și reacții din partea fanilor. Fanilor nu le-a scăpat nici faptul că soțul Andreei Tonciu a recurs la atingeri interzise minorilor, semn că atracția dintre cei doi este încă la fel de mare.

Recomandari