Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Andrei Ștefănescu, fotografie de familie, în prima zi de grădiniță a fiului său. Fanii au rămas uimiți de asemănarea izbitoare dintre micuț și tatăl său. "N-am văzut vreodată atâta asemănare tată-fiu"

Fiul lui Andrei Ștefănescu s-a făcut băiețel mare, iar astăzi a fost o zi importantă pentru el. Ayan a început grădinița, ocazie cu care artistul a publicat o fotografie de familie. Iată cât de mult seamănă micuțul cu tatăl său.

Andrei Ștefănescu

Instagram

Andrei Ștefănescu artistul care alături de LIviu Vârciu formează o echipă pe cinste în show-ul difuzat la Antena 1 și intitulat " Te cunosc de undeva", a postat o fotografie rară, în care apare el împreună cu minunata sa familie.

Fiul artistului a început pentru prima dată grădinița, iar cu această ocazie, Andrei Ștefănescu a vrut să împărtășească emoționantul moment cu toți admiratorii săi.

citește și Imagine de peste 38.000 de like-uri cu Vlăduta Lupău și nepoțica ei: “Ea este dragostea mea!”

Alături de artist și băiețel, nu putea să lipsească din fotografia de familie, frumoasa Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu.

Fotografia a adunat în scurt timp numeroase reacții din partea admiratorilor, care i-au asaltat cu urări și aprecieri.

Andrei și Antonia Ștefănescu, fotografie alături de fiul lor

Andrei Ștefănescu formează împreună cu Antonia un frumos cuplu, de câțiva ani de zile, însă abia în 2019 și-au unit destinele.

Deși, Andrei este foarte ocupat din punct de vedere profesional recunoaște că își face timp pentru familia lui de care este foarte mândru.

"Sunt mai tot timpul plecat, nu știu cum mă mai suportă", declara la un moment dat Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

Ana Baniciu, fără sutien, la piscină. Cum au reacționat admiratorii vedetei: "Întoarce-te să ne faci cu mâna" | Foto

Acum, însă odată cu începerea noului an școlar și al grădiniței, în cazul lui Ayan, fiul lui Andrei Ștefănescu, artistul se pare că a lăsat totul deoparte și a petrecut cea mai importantă zi a fiului său, alături de familie. Momentul a fost împărțășit cu fanii pe contul de Instagram al vedetei, iar aceștia nu au întârziat să îl asalteze cu mesaje.

"Prima zi de gradinita a lui Ayan....pare foarte fericit , nu i asa:)))))))))????",scria Andrei în dreptul fotografieie de familie.

Fanii artistului nu au putut trece cu vederea asemănarea izbitoare dintre Andrei și Ayan, fiul său, și l-au asaltat cu numeroase mesaje.

"Mult succes si sanatate./E mai mult speriat/Cred că l-ai făcut singur. N-am văzut vreodată atâta asemănare tată-fiu. Să fie sănătos și norocos!/Ce frumos e/Doamne ce băiat frumos! 😘😘/Succes lui Ayan și multă liniște în suflet...părinților. Acomodarea e cam grea din ambele părți!", au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat pe contul de socializare al artistului.

Recomandari