Căutare Live

Andrei Ștefănescu, momente tandre alături de iubita lui. Cum s-a lăsat fotografiată Ștefania Duca, în brațele prezentatorului

Andrei Ștefănescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatoarea Ștefania Duca. Recent, cei doi s-au lăsat fotografiați într-o ipostază tandră.

Andrei Ștefănescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatoarea Ștefania Duca

Instagram & Antena 1

Ștefania Duca, prezentatoarea de la Antena Stars, a publicat pe rețelle sociale o fotografie în care apare sărutându-se cu iubitul său, Andrei Ștefănescu: „Pot avea acest sărut pentru totdeauna?”, a scris prezentatoarea în dreptul fotografiei publicate pe instagram. Andrei Ștefănescu, în vârstă de 44 de ani și iubita lui cu aproape 12 ani mai tânără au fost discreți la început în privința relației, însă acum publică imagini împreună, fără să se mai ascundă.

„Sunteți minunați”, „Sunteți frumoși”, sunt câteva dintre comentariile primite de prezentatoarea de la Antena Stars în dreptul fotografiei în care apare în brațele iubitului său.

Citește și: Cât a crescut fiul lui Andrei Ștefănescu. Imagine înduioșătoare cu Ayan și mama lui, fosta soție a prezentatoului

Pezentatorul de la Prețul cel bun a făcut publică în presă relația de puțin timp, deși cei doi sunt împruenă de mai multe luni: „Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme”, spunea Andrei Ștefănescu în luna mai.

Citește și: Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariție de senzație într-o rochie mulată: „Bună de măritat”. Cum s-a lăsat fotografiată tânăra

Ștefania Ducă a împlinit 33 de ani în luna mai, iar Andrei Ștefănescu va împlini 45 de ani în august.

Andrei Ștefănescu a trecut printr-un divorț în 2020

În luna noiembrie a anului 2020 Andrei Ștefănescu a anunțat că a divorțat de mama copilului său, Antonia Ștefănescu.

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, a scris Andrei Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Citește și: Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, imagine rară pe Instagram. Cum s-a pozat frumoasa Antonia

Andrei Ștefănescu anunța atunci că va face tot posibilul ca pe fiul său să nu-l afecteze această schimbare:

„Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan”, a declarat acum doi ani Andrei Ștefănescu.

Dorian Popa, discurs surprinzător în timpul unui concert. Artistul le dă sfaturi din Biblie fanilor : „Ferice de cei blâ... Monica Anghel a vorbit deschis despre operațiile estetice. Ce declarații a făcut vedeta despre acest aspect...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
x