Căutare Live

Andrew Tate, în centrul unui scandal imens. S-a filmat în timp ce loveşte cu bestialitate o femeie și clipul e acum pe internet

Andrew Tate s-a făcut remarcat în social media cu replicile și ideile acide la adresa femeilor. Bărbatul, care spune că are ”afaceri” în România, a îndemnat în mod explicit la violență împotriva sexului frumos și chiar la viol. Cu toate acestea, declarațiile șocante sunt nimic pe lângă o filmare în care acesta umilește și bate cu bestialitate o femeie.

Andrew Tate s-a făcut remarcat în social media cu replicile și ideile acide la adresa femeilor. Bărbatul, care spune că are ”afaceri” în România, a îndemnat în mod explicit la violență împotriva sexului frumos și chiar la viol. Cu toate acestea, declarațiile șocante sunt nimic pe lângă o filmare în care acesta umilește și bate cu bestialitate o femeie.

Andrew Tate este originar din Marea Britanie. De ceva timp el face naveta între țara de baștină și România, unde spune că are diferite business-uri și trăiește în lux.

Acesta se afișează alături de multe femei, la volanul unor mașini foarte scumpe. Ba mai mult, petrecerile pe care le dă sunt considerate monstruoase, cu toate că nimeni nu știe cu exactitate ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Citește și: Ce probleme cu legea are Andrew Tate. Detaliile neștiute despre trecutul bărbatului controversat

Andrew Tate, în centrul unui scandal imens

Recent, în social media au apărut o mulțime de clipuri cu declarațiile lui Andrew Tate. Acesta a scandalizat opinia publică pentru că instiga la abuz și chiar la viol asupra femeilor.

El crede că victimele violurilor trebuie să „poarte responsabilitatea” pentru atacurile lor și spune că se întâlnește cu femei cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani pentru că poate „lăsa o amprentă” asupra lor.

În mediul online, Tate se prezintă ca un playboy care fumează trabucuri și vorbește despre cum să lovească și să sufoce femeile, să le distrugă bunurile și să le împiedice să iasă în oraș.

Acum, acesta se află în centrul unui nou scandal. Fosta iubită îl acuză că este violent, lucru pe care Andrew l-a negat. În timp ce se apăra, nu a ezitat să o jignească public pe tânără.

Citește și: Cum arată părinții celebrilor frați Andrew (Cobra) Tate și Tristan Tate. Cei doi susțin că au avut o copilărie grea | Imagini rare

Cea mai recentă filmare cu Tate pare să confirme cele spune de fosta lui parteneră. În prima parte a clipului cu un conținut explicit violent, Andrew Tate chestionează o fată care plânge în timp ce are pantalonii coborâți până la genunchi.

„Ce te plângi... de ce ai vânătăi?” strigă Andrew Tate. „Pentru că am fost bătută”, răspunde fata. Bărbatul chiar pare mândru de semnele de pe corpul tinerei și zice: „Bătută cu ce... cu o curea pentru că ești o nenorocită”.

Într-o fracțiune de secundă, pe imagini se vede cum el se întoarce să ia o curea, moment în care fata profită de neatenția lui și se ascunde în baie. „Așa este, încuie ușa nenorocito, știi că o să te bat nenorocito”, continuă el.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

A doua parte a clipului, care a fost realizată în 2016, este și mai tulburătoare. Tate se dezlănțuie cu o furie oarbă asupra fostei iubite, în timp ce se află în pat. Vivien, căci acesta este numele femeii, poartă o ținută sumară și primește un ordin de la Tate.

„Du-te și spune la cameră că te bat când nu faci ce spun eu. (...) Du-te și spune-o într-o engleză corectă să nu te încurci în slovacă", spune el furios.

Citește și: Cum a reacționat Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”, după complotul colegilor! „Bârfeau ca două țațe bătrâne”

Când femeia încearcă să îi facă pe plac, dar nu reușește să se ridice la ”standardele” lui, Andrew Tate sare și o lovește cu bestialitate peste față. O pune la pământ, o imobilizează și o bate cu o curea, în timp ce o ține țintuită de saltea.

„Nenorocită de cățea proastă. La naiba cu tine... fă ce spun eu,” strigă el în timp ce o lovește în mod repetat cu cureaua.

A doua parte a clipului violent poate fi urmărită AICI.

Ce frumoase sunt gemenele Danei Budeanu. Fiicele creatoarei au crescut și mama lor a publicat o imagine mai clară cu ele... Soțul lui Karmen Simionescu a fost operat de urgență. Ce a pățit ginerele lui Adrian Minune și care e starea lui de sănă...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x