Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Angelina Jolie a pozat goală, la 44 de ani! A lăsat să se vadă tot și a făcut dezvăluiri incredibile! „Prețuiesc oamenii sălbatici”. Imagini interzise minorilor! Foto

Angelina Jolie a pozat goală, la vârsta de 44 de ani, și a vorbit despre rănile fizice şi sufleteşti cu care s-a ales în ultimii ani. Actrița a dezvăluit și cum I s-a schimbat viața după ce, în 2016, a divorțat de Brad Pitt, cu care are șase copii, dintre care trei adoptați și trei biologici.

Angelina Jolie.

Harper’s Bazaar

Actrița și regizoarea Angelina Jolie a pozat dezbrăcată pentru numărul din decembrie al revistei „Harper’s Bazaar“ şi a oferit un interviu despre cum i s-a schimbat viaţa în ultimii ani, în urma divorțului de Brad Pitt, dar și în urma masectomiei pe care a suferit-o, știind că mama ei a murit de cancer la sân. Vedeta și-a extirpat sânii și ovarele și a avut paralizie facială.

În ultimul, timp, însă, Angelina Jolie a început să se simtă din nou bine în pielea ei. „În ultimii zece ani, corpul meu a suferit enorm şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene“, a spus ea.

Angelina Jolie a precizat că le datorează mult celor şase copiii ai ei, care au ajutat-o să se regăsească, deoarece ei o cunosc așa cum este ea.

„Acea parte din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi distrusă de viaţă prin durerea pe care ţi-o provoacă. Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine“, a spus ea.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au format unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz, timp de 12 ani, s-au desspărțit în septembrie 2016. Actriţa a cerut divorţul „pentru binele familiei“, solicitând şi custodia celor şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox (18 ani), Pax (16 ani) şi Zahara (14 ani) - şi trei biologici - Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani).

Actrița a spus că şi-ar dori să se mute din Los Angeles, dar că deocamdată nu poate face acest lucru, din cauza unei înţelegeri pe care o are cu Brad Pitt: copiii nu se pot muta în Statele Unite ale Americii până când nu împlinesc 18 ani.

Ce apreciază Angelina Jolie la oamenii din jur

Angelina Jolie a vorbit şi despre lucrurile pe care le apreciază la oamenii din jur. „Sălbăticia” se numără printre aceste lucruri.

„Văd atâta frumuseţe în ceilalţi. Nu când se prefac că sunt altceva decât sinele lor autentic. Nu când rănesc alţi oameni. Nu când mint. Îi preţuiesc pe cei sălbatici. Pe cei sensibili, deschişi, mereu în căutare, care tânjesc să fie liberi. Pe cei sinceri. Pentru că orice altceva reprezintă o cuşcă în care este imposibil să trăieşti. Visul meu pentru toţi este să-şi amintească cine sunt cu adevărat şi să fie ei indiferent de ceea ce le-ar putea perturba capacitatea de a fi liberi. Dacă simţi că nu-ţi trăieşti viaţa pe deplin, atunci încearcă să identifici ce sau cine îţi blochează respiraţia. Descoperă şi depăşeşte. Această piedică poate lua multe forma şi pentru fiecare persoană lupta va fi grea şi diferită“, a spus ea.

Cunoscută pentru acţiunile umanitare şi pentru lupta constantă pentru drepturile femeilor, Angelina Jolie a precizat că este înfuriată de nedreptăţile ce li se fac chiar şi în secolul XXI.

„Înţeleg pe deplin că pentru multe femei libertatea pur şi simplu nu este o opţiune. Sistemul, comunitatea, familia, guvernul lucrează împotriva lor şi le închide gura. Citesc cartea «No Visible Bruises», care subliniază că între anii 2000 şi 2006 numărul femeilor americane care au fost ucise de parteneri a fost mai mare decât numărul soldaţilor ucişi pe câmpul de luptă. Este pur şi simplu şocant că în toată lumea cel mai periculos loc pentru femei este chiar căminul lor. Există încă zeci de ţări în care violenţa domestică este legală. Există peste zece ţări în care violatorii pot scăpa de închisoare dacă se căsătoresc cu victimele lor.

Şi există peste 70 de milioane de persoane strămutate cu forţa în toată lumea, inclusiv peste 26 de milioane de refugiaţi. Nimic din toate astea nu se întâmplă doar pentru că «asta e lumea în care trăim». Este un dezechilibru monstruos. Iar răspunsul nostru nu poate fi să ridicăm din umeri şi să ne gândim doar la ţara noastră, deoarece toţi suntem conectaţi. Acum este momentul să luptăm. Dacă există o luptă în această viaţă, atunci ea ar trebui să fie pentru libertăţi şi drepturi. Iar dacă noi suntem liberi, atunci trebuie să luptăm pentru cei care nu sunt. Dacă nimeni nu s-ar revolta niciodată, nimic nu s-ar schimba vreodată“, a mai spus Angelina Jolie.