Căutare Live

Angelina Jolie, vizită neașteptată în Ucraina. În ce ipostaze a fost filmată în Liov în plin război

Angelina Jolie, celebră actriță de la Hollywood, a vizitat orașul Liov, în plin război ruso-ucrainean.

Angelina Jolie, celebră actriță de la Hollywood, a vizitat orașul Lviv, în plin război ruso-ucrainean.

Profimedia

Angelina Jolie a fost surprinsă în Ucraina, după ce a ajuns în Liov, oraș care se află în plin război cu armata rusă. Actrița în vârstă de 46 ani a intrat pur și simplu într-o cafenea, iar cei prezenți acolo au filmat-o și s-au bucurat de prezența ei.

Sâmbătă, 30 aprilie, actrița a fost filmată și fotografiată într-o cafenea din Liov în timp ce își bea liniștită cafeaua.

Angelina Jolie, în vizită în Ucraina

Actrița a purtat o pereche de pantaloni gri și un pulover în aceeași culoare. Maya Pidhorodetska a fost cea care a postat un video cu celebra Angelina Jolie pe rețelele sociale.

“Nimic special. Doar Liov. Am ieșit să beau o cafea. Doar Angelina Jolie”, a scris ucraineanca atunci când a văzut-o intrând în cafenea pe Angelina Jolie în carne și oase. Actrița i-a făcut cu mâna ucrainencei și a simțit că actrița venise acolo pentru a-și arăta sprijinul față de poporul aflat în suferință.

Citește și: Brad Pitt ar ieși la întâlniri amoroase, însă are reținerile sale. Pe cine așteaptă actorul, după ce i-a fost soție Angelina Jolie

În filmare se vede cum actrița se oprește să le dea autografe. Angelina Jolie nu e prima actriță americană care vizitează Ucraina în vreme de război. Actorul Sean Penn s-a întâlnit chiar și cu președintele ucrainen Volodimir Zelensky și a luat parte la o conferință de presă în timp ce a filmat totul pentru un documentar pe care dorește să îl facă.

Deși ea însăși trece prin momente dificile, Angelina Jolie a dorit să fie alături de poporul ucrainean. Angelina Jolie a trecut printr-un divorț de lungă durată cu Brad Pitt, în urma căruia a suferit extrem de mult și a ajuns să cântărească 45 de kg.

De curând, actorul Brad Pitt a dat-o în judecată pe fosta soție, Angelina Jolie, din cauză că aceasta și-a încălcat înțelegerea și și-a vândut partea de acțiuni din proprietatea Chateau Miraval, din Franța. Foștii soți au achiziționat-o în 2008 și tot acolo s-au căsătorit, în 2014.

Conform înțelegerii lor, niciunul dintre ei nu avea voie să-și vândă partea de acțiuni fără înștiințarea, și mai ales, acordul celuilalt.

Situația actuală a războiului din Ucraina

În prezent, forțele ucrainene spun că atacul Rusiei s-a mutat în estul țării, dar și orașe din vest, precum Lviv, sunt încă sub bombardamentele rusești.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, pregătiți, din nou, pentru tribunal. Ce au de împărțit, de această dată

Oficialii ucrianeni au declarat sâmbătă că peste 1000 de civili și-au pierdut viața în jurul Kievului în ultimele ore. Ucraineni lucrează împreună cu detective francezi pentru a număra crimele de război.

Testele efectuate pe o parte dintre cadavrele civililor au arătat că femeile ucrainence fuseseră violate înainte de a fi ucise cu brutalitate, potrivit Daily Mail. Specialiștii au făcut maim ult autopsii pe cadavrele găsite mutilate la Bucha, Irpin și Borodianka, iar multe dintre ele arătau semne de tortură și numeroase împușcături în spate.

Loredana, schimbarea de look care a făcut-o de nerecunoscut. Care a fost reacția fanilor... Ramona Bădescu, fotografia din copilărie care i-a impresionat pe fani. "De mică ai fost frumoasă!"...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x