Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Aniversare în familia Oanei Roman și a lui Marius Elisei. Ce a apărut pe contul de socializare al vedetei | Foto

Oana Roman și Marius Elisei au un motiv de sărbătoare. Soțul vedetei își aniversează ziua de naștere, ocazie cu care Oana a postat niste fotografii de familie alături de o urare emoționantă. Ce i-a scris vedeta soțului ei.

Aniversare în familia Oanei Roman și a lui Marius Elisei. Ce a apărut pe contul de socializare al vedetei

Instagram

Oana Roman a surprins pe toată lumea, după ce a postat mai multe fotografii alături de soțul său, însoțite de un mesaj emoționant.

Oana Roman, îngrijorată de începerea noului an școlar. Ce mesaj a transmis vedeta: "Am avut emoții mai mari decât când am născut-o

Se pare că în ciuda zvonurilor răutăcioase, cum ca relația lor nu ar mai funcționa, Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg mai bine ca niciodata si formează o minunata familie, alaturi de fiica lor.

Vedeta își aniversează astăzi soțul și a reușit să surprindă pe toată lumea cu mesajele postate în mediul online. În dreptul mai multor fotografii alături de Marius Elisei, Oana a scris câteva rânduri emoționante la adresa bărbatului iubit.

Ce a postat Oana Roman pe rețelele de socializare

Oana Roman nu a ezitat să-i facă declarații de dragoste soțului său, în public și a reușit să închidă toate gurile rele și zvonurile care circulau. Mai mult, postările ei au venit însoțite de multe inimioare, toate dedicate lui Marius.

”La mulți ani @EliseiMarius! Să ne trăiești sănătos! Tati, te iubim!”, ”La mulți ani, soțule!”, sunt mesajele postate de Oana.

Oana Roman, apariție surprinzătoare! Vedeta a slăbit enorm și arată demențial! Cum și-a făcut apariția la un eveniment! Fanilor nu le-a venit să creadă! |Foto

Oana Roman și Marius Elisei sunt căsătoriți de șase ani și au o căsnicie frumoasă alături de fiica lor. Au lăsat în urmă toate problemele trecutului și se arată mai îndrăgostiți ca niciodată pe rețelele de socializare. Vedeta pune tot mai multe poze cu soțul și fiica sa, semn că este mai mult decât fericită.

Recomandari