Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Apariție interzisă minorilor! Anna Lesko, complet dezbrăcată pe internet! Imaginea care a pus pe jar fanii | Foto

Anna Lesko este lipsită de inhibiții. În cea mai recentă imagine postată în mediul online, vedeta apare din nou într-o ipostază fierbinte.

Anna Lesko

Cântăreața Anna Lesko știe cum să înfierbânte imaginația bărbațiilor. Vedeta a pozat iarăși într-o ipostază mai mult decât provocatoare.

Anna Lesko este lipsită de inhibiții. Artista nu ezită să-și arate trupul în toată spelndoarea. În cea mai recentă imagine postată în mediul online, Anna Lesko apare din nou într-o ipostază fierbinte. Vedeta a pozat din nou dezbrăcată.

Apariție interzisă minorilor! Anna Lesko, complet dezbrăcată pe internet! Imaginea care a pus pe jar fanii | Foto

Loredana Chivu, apariție incendiară! A pozat aproape goală pe Internet. Fosta asistentă TV și-a lăsat fanii fără cuvinte! | Foto

Anna Lesko a avut însă grijă să-și acopere zonele intime cu un coș imens, astfel încât să pună la încercare imaginația celor care o urmăresc online, dar și să fie sigură că nu arată mai mult decât ar fi dori.

Are o poveste de viață impresionantă

Anna Lesko, care are rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău pe data de 10 ianuarie 1979. Vedeta provine dintr-o familie deloc simplă: tatăl artistei este la fel pasionat de arta muzicală și cântă la mai multe instrumente, cum ar fi chitara și acordeonul, serviciul de bază fiindu-i în domeniul inginerie și construcție.

Mama interpretei se ocupă de afacerea de familie “Cooperativa”, care confecționează diverse articole vestimentare. În copilărie, Lesko a fost implicată într-un cerc de dansuri populare, după care a mizat pe dansul modern și cel clasic.

Când Anna Lesko avea vârsta de 17 ani, a decis să se stabilească în România, după ce făcuse o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Aici viitoarea interpretă a intrat la facultatea de Drept din Capitală.

Apariție interzisă minorilor! Anna Lesko, complet dezbrăcată pe internet! Imaginea care a pus pe jar fanii | Foto

Iubita lui Florin Salam a încins litoralul! Cum arată Roxana Dobre în costum de baie? Imaginile fac furori pe Internet | FOTO

În ceea ce privește viața sentimentală, Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90.

De-a lungul anilor, despre Anna Lesko s-a spus că ar mai fi avut relații cu liderul trupei Direcția 5, dar și cu Elan Schwarzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie.

Recomandari