Antonia și Alex Velea, decizie radicală în privința copiilor! Ce au anunțat

Veste incredibilă pentru fani! Ce decizie radicală au luat Antonia și Alex Velea în privința copiilor?

Antonia și Alex Velea, decizie radicală în privința copiilor! Ce au anunțat

Într-un interviu recent acordat celor de la Antena Stars, frumoasa Antonia a povestit detalii senzaționale din vacanțele sale.

„Suntem niște oameni simpli când plecăm în vacanță. Toate vacanțele mele cu Alex sunt amintiri frumoase. Mi-ar plăcea foarte mut să plec într-o zi cu toți copiii mei în America”, a dezvăluit Antonia.

Frumoasa artistă a mai dezvăluit faptul că a decis să plece alături de Alex Velea și de copiii săi în Dubai. Chiar dacă emoțiile sunt mari fiindcă pentru ei urmează o adevărată aventură, Antonia este liniștită că totul se va termina cu bine.

Cântăreața a dezvăluit că cel mai des a plecat în vacanță alături de Alex Velea, lăsând copiii acasă.

„Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”, a explicat Antonia, care și-a exprimat astfel părerea despre succesul de lungă durată al unei relații.

Se pare însă că cei doi au luat recent o decizie radicală și au hotărât să plece într-o super vacanță în Dubai, cu toată gașca de copii!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri