Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Are copii și e la casa lui, dar puțini își amintesc cum arăta Liviu Varciu în 2001: "Pe vremea când aveam garda de corp"

Liviu Vârciu nu mai are nevoie de nicio prezentare, îl cunoaște toată lumea datorită aparițiilor sale pe micile ecrane. Însă, puțini își amintesc cum arăta în 2001.

Liviu Varciu

Liviu Vârciu a rămas din totdeauna un bărbat admirat de mii de fane. Carismatic, mereu a reușit să iasă în evidență în lumina reflectoarelor datărită stilul său. Totuși, puțini mai știu cum arăta acesta, în urmă cu mulți ani, atunci când facea parte din trupa L.A.

Liviu Vârciu s-a făcut mereu remarcat în televiziune, chiar de la începutul carierei sale. Vedeta a făcut parte din trupa L.A., iar hit-urile trupei au fost fredonate și încă mai sunt, de sute de mii de fani.

Nepoțica Deliei a făcut testul Covid-19. Reacția micuței e adorabilă și a fost surprinsă pe cameră | Video

Cântărețul este mereu o fire energică și carismatică, iar de aceea a reușit să se mențină în fața camerelor de filmat, chiar după mulți de ani de când trupa s-a destrămat.

Liviu Vârciu le-a arătat tuturor fanilor de pe Instagram cum arăta în anul 2001, internauții fiind de-a dreptul surprinși.

Liviu a scris și un mesaj în dreptul imaginii: "Pe vremea când aveam garda de corp ! 🕺🕺🕺 2001. Trupa L.A"

Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte.

"Acum îl ai pe Nea Marin ca garda de corp !😇😂😂", "Frumos, frumos...", "Freza aia a facut furori!", "Frumoase vremuri. Imi place de tine ca om. Esti carismatic si un caracter frumos.", sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl apreciază pe artist în mediul online.

Lavinia Pîrva, de nerecunoscut. Vedeta a recurs la o transformare radicală de look. Cum arată soția lui lui Ștefan Bănică | Foto

Deși au trecut mulți ani, Liviu Vârciu nu pare schimbat foarte mult, ci din contră. Pare mult mai tânăr, chiar dacă acum este așezat la casa lui și are o carieră înfloritoare.

Recomandari