Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Terminatorul se întoarce! Arnold Schwarzenegger, star de acțiune în primul serial din cariera sa. Ce pregătește actorul la 73 de ani

Arnold Schwarzenegger revine în forță la Hollywood și pare mai în formă ca niciodată. Terminatorul urmează să fie star în primul serial TV din cariera sa, la 73 de ani.

Arnold Schwarzenegger, star de acțiune în primul serial din cariera sa

Profimedia Images

Veteranul actor Arnold Schwarzenegger îşi va face debutul pe micile ecrane într-un serial de acţiune, ce prezintă povestea unui tată şi a fiicei sale care lucrează ca spioni internaţionali.

Potrivit deadline.com, proiectul a fost confirmat şi de presa de specialitate de la Hollywood și este în fază de producţie. Încă nu s-a stabilit cine va juca rolul fiicei personajului interpretat de Schwarzenegger, care semnează astfel primul său angajament de lungă durată în televiziune, mai scrie sursa citată.

Serialul are la bază o idee a lui Nick Santora (cunoscut pentru serialele "Scorpion", "Prison Break") şi va fi produs de studiourile Skydance Television, care, în următoarele săptămâni, va încerca să vândă acest conţinut platformelor de streaming.

Terminatorul se întoarce! Arnold Schwarzenegger, star de acțiune în primul serial din cariera sa. Ce pregătește actorul la 73 de ani

*Arnold Schwarzenegger are 73 de ani, dar este în formă maximă; Foto: Profimedia

Arnold Schwarzenegger, influencer în timpul pandemiei de coronavirus

În timpul pandemiei, Arnold Schwarzenegger, o adevărată personalitate în Statele Unite atât pentru cariera lui cinematografică, cât şi pentru cea politică, a difuzat mai multe mesaje şi clipuri video pe contul său de Twitter, multe dintre ele umoristice, în care oferea sfaturi pentru a stopa pandemia, precum igiena mâinilor şi izolarea la domiciliu.

Ultimul "Terminator", rezultate sub așteptări pentru Arnold

Anul trecut, fostul guvernator al statului California (2003-2011) a apărut pe marile ecrane într-un nou film din seriua "Terminator", intitulat "Terminator: Dark Fate", însă rezultatele modeste de box-office (încasări de 261,1 milioane de dolari la un buget de producţie de 185 de milioane de dolari) par să fi compromis viitorul acestei francize SF.

Filmul "Terminator: Dark Fate" a fost lansat în ideea de a recupera publicul după mai multe continuări lipsite de succes şi a marcat revenirea pe ecrane a actriţei Linda Hamilton şi a lui James Cameron, în calitate de producător. Pelicula a beneficiat totuşi de recenzii destul de favorabile din partea criticilor de specialitate.

Recomandari