Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Au trecut de 60 de ani, dar au un corp de invidiat. Care este secretul starurilor de la Hollywood | Video

Vârsta este doar un număr. Iar asta o demonstrează mari staruri de la Hollywood, care, deşi au trecut de 60 de ani, continuă să arate mai bine decât multe alte persoane care au jumătate din vârsta lor. Tocmai de aceea, figurează în topul celor mai sexy vedete din Cetatea Filmului.

La aproape cinci decenii de când a apărut în filmul cu James Bond, Jane Seymour continua să facă furori. La șaizeci și nouă de ani este considerată cea mai sexy femeie de peste șaizeci de ani.

citește și: Râzi în hohote. Cea mai amuzantă întâmplare trăită de Cătălin Oprișan: "Să înveți carte, că uite așa ajungi ca domnul" | Video

În urmă cu doi ani actrița a pozat pentru Playboy. Atunci a deconspirat și secretul tinereții, care pentru actiță este stilul de viață sănătos.

La vârsta ei Jane Seymour face balet, bea apă cu lămâie și evită să mănânce seara.

"Am decis acum 23 de zile ca o să devin foarte sănătoasă, așa că am slăbit cinci kilograme și am început sa mă simt ca tunci când aveam șaptesprezece ani", a declarat actrița.

Modelul pare să fie urmat și de Suzane Sarandon. Actrița în vârstă de șaptezeci și trei de ani spune că are gene bune, însa nu fumează, face sport și râde mult.

Care este secretul starurilor de la Hollywood

În clasamentul celor mai sexy actrițe de peste șaizeci de ani este și Jane Fonda. La optzeci și doi de ani le face concurență tinerelor de pe Catwalk.

citește și: Fotografie de colecție cu Minodora. Cum arăta artista în perioada copilăriei. Imaginea a adunat mii de aprecieri

Așa s-a întâmplat și în urmă cu trei ani când starul americat a urcat pe podium la "Săptămâna modei" din Paris.

Ca sa fie mereu în formă, actrița, câștigătoarea a două premii Oscar spune că ține un regim alimentar sănătos, format din care nu lipsesc strugurii și brânza. De curând, însă, Jane Fonda a dmis ca a recurs la ajutorul chirirgilor plasticieni.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Recomandari