Căutare Live

Averea colosală pe care Shakira și Gerard Pique trebuie să o împartă după despărțire. Despre ce sumă e vorba

Despărțirea dintre Shakira și fotbalistul Gerard Pique a făcut înconjurul internetului, iar vestea neașteptată i-a surprins pe toți.

Despărțirea dintre Shakira și fotbalistul Gerard Pique a făcut înconjurul internetului, iar vestea neașteptată i-a surprins pe toți.

Getty/Profimedia

Frumoasa cântăreață și iubitul ei nu mai locuiesc împreună de câteva săptămâni, potrivit El Periodico, iar despărțirea a avut loc în urmă cu 3 luni, când Shakira a aflat despre infidelitățile soțului ei.

Cei doi au făcut publică decizia de a se despărți în urmă cu câteva zile. Shakira, în vârstă de 45 ani, a rămas în casa pe care o are cu soțul ei alături de cei doi fii ai lor, în timp ce fotbalistul, în vârstă de 35 ani, s-a mutat în apartamentul său de burlac.

Ce avere trebuie să împartă Shakira și Gerard Pique

După ce Shakira și Gerard Pique au declarat că sunt hotărâți în ceea ce privește despărțire, cei doi vor fi nevoiți să împartă o avere colosală de nici ma mult, nici mai puțin de 700 milioane de euro, potrivit Informalia El Economista. Cu toate acestea, nu o să le fie deloc ușor, de vreme ce ei nu au fost căsătoriți.

Citește și: Primele declarații ale Shakirei după ce a fost surprinsă în ambulanță, după despărțirea de Gerard Pique. Imagini neașteptate

Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani și au împreună doi copii, pe Sasha, în vârstă de 7 ani și pe Milan, în vârstă de 9 ani.

Potrivit Digi Sport, avocații celor doi pun la punct documentele necesare pentru ca împărțirea averii acumulate împreună să fie se facă în mod egal. Gerard Pique este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști, având o carieră strălucită.

Shakira, de cealaltă parte, este o artistă de renume, câștigând peste 420 de premii de-a lungul carierei sale. Doar averea ei se ridică la 280 milioane de euro, potrivit Forbes.

Shakira și Pique dețin împreună mai multe proprietăți, precum cele din Bahamas, Punta del Este, New York, Capri, Miami, Republica Dominicană, Barranquilla și Barcelona.

Gerard Pique, fundașul Barcelonei, câștigă annual 4,7 milioane de euro și deține și compania Kosmos Holding, pe lângă multe alte afaceri.

Shakira și Gerard Pique, despărțire neașteptată

Se pare că după 12 ani de relație, fotbalistul în vârstă de 35 ani a hotărât că iubirea Shakirei nu e de-ajuns și a înșelat-o pe artistă cu o altă femeie. Cântăreața, în vârstă de 45 ani, a decis să se despartă de cel cu careare 2 copii.

Chiar dacă ei nu au fost niciodată căsătoriți, faimoasa cântăreață se referea mereu la el cu apelativul "mi marido" (soțul meu).

Citește și: Ce face Pique după ce s-a aflat că a înșelat-o pe Shakira. Presa internațională vuiește: "Cântăreața l-a prins cu altă femeie"

Artista a fost surprinsă de curând de paparazzi urcând într-o ambulanță, iar când aceste zvonuri s-au răspândit, urmăritorii artistei s-au gândit la ce-i mai rău. Shakira a ținut să clarifice totul, lăsându-le un mesaj fanilor ei de pe Twitter.

Ea le-a explicat să a mers cu tatăl ei la spital pentru că a avut nevoie de însoțitor, în urma unei căzături grave. Artista a explicat, de asemenea, că e bine după despărțirea de iubitul ei și că se simte împăcată cu această decizie.

Câştigătorul Chefi fără limite, Nobo, prezintă noul sezon BeautiFood, exclusiv pe AntenaPlay... Cine o amenință pe Claudia Pătrășcanu și de ce. Artista a precizat că nu se teme de nimic...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x