Căutare Live

Averea regretatei Tamara Buciuceanu a fost moștenită de Mihai Constantin, celebrul Ionică din Liceenii. Ce va face cu ea

Tamara Buciuceanu a lăsat un gol imens în inimile tuturor în 2019, atunci când a murit la vârsta de 90 de ani. Actrița a adus zâmbetele pe buzele publicului și a încântat cu talentul său remarcabil, însă foarte puțini știu ce s-a întâmplat cu averea acesteia. Mihai Constantin, celebrul Ionică din Liceenii, a fost singurul nepot al regretatei Tamara Buciuceanu, motiv pentru care a moștenit totul de la mătușa lui.

Tamara Buciuceanu a lăsat un gol imens în inimile tuturor în 2019, atunci când a murit la vârsta de 90 de ani.

Hepta/ YouTube

Tamara Buciuceanu și Mihai Constantin au distrat telespectatorii cu rolurile lor din filmul Liceenii, dar puțini sunt cei care au știu ce legătură de rudenie există între ei. Regretata actriță a fost sora mai mare a Iuliei Buciuceanu, mama lui Mihai Constantin.

Ionică din Liceenii avea o relație specială cu mătușa lui, care a decis să-i lase toată moștenirea, fiind singurul nepot al ei. Artista nu a avut niciun copil, însă și-a iubit extrem de mult nepotul alături de care a jucat și în filme.

Ce vrea să facă Mihai Constantin cu casa primită moștenire de la regretata Tamara Buciuceanu

Actorul din celebra producție Liceenii a primit moștenire locuița de pe Dorobanți în care a stat mătușa lui. Vila este una veche, are două etaje, în care regretata Tamara Buciuceanu deținea un aparatament.

Mihai Constantin și-a propus să reabiliteze locuința, chiar dacă există frica că vecinii nu ar fi de acord cu această schimbare.

Citește și: Cum arată actorul Tudor Petruț, Șerban din „Liceenii”, acum. Întâlnirea emoționantă cu Ștefan Bănică și Oana Sârbu

În urmă cu puțin timp, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe actor în fața vilei alături de un alt bărbat. Cei doi au petrecut minute bune pe strada de lângă locuința în care Tamara Buciuceanu și-a petrecut restul vieții. După o discuție în care s-a gesticulat mult, Mihai Constantin a intrat în apartamentul mătușii sale.

Actorul are planuri mari cu moștenirea primită de la regretata artistă, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla cu averea lăsată.

Cine a fost Tamara Buciuceanu

Tamara Buciuceanu-Botez, cunoscută pe numele de scenă Tamara Buciuceanu sau "Doamna comediei românești", s-a născut pe 10 august 1929 în Tighina, România. Actrița a terminat studiile în Artă Teatrală și Cinematogrfie în 1952 și a fost una din reprezentantele generației de aur a teatrului românesc.

Actrița a jucat în mai bine de 25 de filme, însă rolul care a făcut-o celebră în toată lumea a fost cel al profesoarei Isoscel din seria "Liceenii". Totodată, aceasta a jucat pe scenele marilor teatre ale capitalei precum: Giulești, Bulandra, Național, Teatrul de comedie. A interpretat-o pe Coana Chirița pe scena Teatrului Național din Iași.

Citește și: Cesonia Postelnicu, la 53 de ani. Cum arată acum actrița care a interpretat-o pe „Geta” în „Liceenii”

Printre piesele importante de teatru în care a jucat se numără „Coana Chirița”, „Romeo și Julieta la început de noiembrie”, „Scaunele”, „Cumetrele”, „Doctor fără voie”, „Nepotul”, „Așteptând la arlechin”, „Domnișoara Nastasia”, „Mamouret”.

Tamara Buciuceanu a avut o carieră remarcabil și în televiziune, iar drept dovadă stau cupletele sale din programele de Revelion. Actrița a lăsat o moștenire neprețuită teatrului și filmului din țara noastră.

„Prea tineri pentru riduri”, „Domnișoara Nastasia”, „Extemporal la dirigenție”, „Declarație de dragoste”, „Liceenii în alertă”, „Liceenii”, „Liceenii Rock'n'Roll”, „Toată lumea din familia noastră”, „Punct și de la capăt”, „Primăvara bobocilor”, „Tufă de Veneția”, „Mama”, sunt doar câteva dintre filmele în care Tamara Buciuceanu a încântat publicul cu talentul său.

Regretata actriță a murit pe data de 15 octombrie 2019, la vârsta de 90 de ani, din cauza unei afecțiuni cardiace.

Anemona Niculescu a luat drumul căutării spirituale. Ce mai face actrița din "Secretul Mariei" la 42 de ani și... Nicolas Cage și iubita lui cu 30 ani mai tânără vor deveni părinți. Cum arată cea care i-a furat inima...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x