Căutare Live

Bat clopote de nuntă? Alina Eremia și-a scos iubitul la lumină. Primul pictorial alături de cel care o face fericită: "Am învățat să discutăm productiv în contradictoriu”"

Alina Eremia a vorbit despre cum a început relația cu iubitul ei, cum s-au cunoscut dar și despre faptul ca locuiesc de mai bine de un an împreună.

Alina Eremia a vorbit despre cum a început relația cu iubitul ei, cum s-au cunoscut dar și despre faptul că locuiesc de mai bine de un an împreună.

Cei doi au realizat primul pictorial împreună şi şi-au oficializat relaţia în faţa tuturor. Cei doi s-au cunoscut în sala de sport, iar relaţia lor a început timid.

Adora vacanţele şi, ori de câte ori au timp, fug în vacanţă. Ultima escapadă a avut loc în Thailanda.

Imagini spectaculoase! Așa arată o locuință de divă, de 17 milioane de dolari. Livingul lui Jennifer Lopez arată ca un l... Dacă vrei să slăbești, urmează dieta lui Beyonce! Cu rețeta asta, arată impecabil! Mai ales atunci când se pregătește de...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri