Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Gigi Becali nu se teme deloc de COVID-19: ”Niciun virus nu mă poate atinge. Merg la biserică!” 

Gigi Becali nu se teme de COVID-19, noul coronavirus care a ucis peste șapte mii de persoane la nivel mondial și a infectat alte peste 200.000 și susține că ignoră recomandările primite. 

Într-o declarație făcută la Antena 3, Gigi Becali a mărturisit că nu se teme de coronavirus și, mai mult de atât, va continua să meargă la biserică și să folosească lingurița folosită de multe persoane, întrucât niciun virus nu se poate atinge de el.

”Eu am mai făcut altceva. Zicea lumea că Teodosie (n.r. ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului) a folosit o singură linguriţă când a împărtăşit oamenii...I-am lăsat pe toţi înaintea mea când m-am împărtăşit. În mod normal, intră copiii, bărbaţii şi femeile. Le-am lăsat pe femei înainte şi m-am împărtăşit ultimul. Cu aceeaşi linguriţă pe care au folosit-o cei de dinainte.

Român întors din Spania, diagnosticat cu coronavirus, descoperit pe Aeroportul Otopeni. A intrat în contact cu peste 60 de persoane

Cum să-mi fie frică de coronavirus? Sunt împărtăşit. Nu mi-e frică. Mă duc în fiecare zi la Biserică. Liturghie, Liturghie...Cum să îmi fie frică de coronvirus? Se apropie vreun virus sau microb de mine când eu mă rog la Hristos timp de două ore la Sfânta Liturghie? Nu poate niciun coronavirus!”, a declarat el, în direct la Antena 3.

Ce mărturisiri a mai făcut el cu privire la acest virus ce a adus panică în toate colțurile lumii, află în clipul de mai sus!

„Soțul meu ne-a lăsat. L-au dus deja la cimitir. Nu m-au lăsat să merg”. O româncă din Italia, despre viață și moarte în vremea coronavirusului

Numărul persoanelor confirmate pozitiv cu coronavirus în România a crescut la 217.

Dintre cei 217 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

De la ultima informare, au fost confirmate 33 de cazuri noi, după cum urmează: 26 în București, 5 în Brașov și câte unul în Constanța și Prahova. Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro