Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

S-a văzut tot! „Cea mai frumoasă femeie din lume” s-a plimbat, în fața a sute de oameni, cu sânii la vedere, într-o rochie de mireasă

Bella Hadid, numită, în 2019, „cea mai frumoasă femeie din lume”, a fost fotografiată purtând o rochie de mireasă „cu vedere la sâni”.

„Cea mai frumoasă femeie din lume” s-a plimbat, în fața a sute de oameni, cu sânii la vedere, într-o rochie de mireasă

Profimedia

Modelul american Bella Hadid a fost mireasa colecției create de austriacul Andreas Kronthaler pentru casa de modă Vivienne Westwood. Rochia aleasă pentru ea a fost una din dantelă, aparent conservatoare.

Cu toate că modelul rochiei nu are decolteu, sânii supermodelului au fost vizibili prin materialul semitransparent de pe piept. Fotografii prezenți la eveniment nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul.

Nu este prima oară când Bella Hadid este în centrul unei controverse. În 2019, The Sun publica un material în care o persoană apropiată modelului dezvăluia că Hadid, care s-a iubit în trecut cu rapperul The Weekend, ar fi făcut amor cu o femeie. Mai multe detalii, aici: Surpriză! Ele sunt vedetele care au făcut amor cu persoane de același sex

„S-a întrâmplat prin 2015, la o petrecere din Londra. Bella și Stella se aflau la aceeași masă și nu mai vedeau nimic în jur. Se sorbeau din priviri. Se sărutau cu pasiune și păreau că trăiesc cele mai frumoase momente din viețile lor. Pe atunci, Bella nu era celebră așa cum este acum”, declara o sursă pentru The Sun.

Imaginile incendiare, în galeria foto de mai sus.

Recomandari