Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Bella Thorne a vorbit deschis despre orientarea ei sexuală, afirmând că nu este bisexuală ci pansexuală

Bella Thorne a vorbit deschis despre sexualitatea ei într-un interviu recent, dezvăluind că este de fapt pansexuală în loc de bisexual.

Bella Thorne a vorbit deschis despre sexualitatea ei într-un interviu recent, dezvăluind că este de fapt pansexuală în loc de bisexual.

Bella și-a asumat faptul că e bisexuală pe Twitter în 2016, dar, la începutul acestei săptămâni, a dezvăluit într-n intrerviu pentru ABC News faptul că este pansexuală.

Conform Wikipedia, pansexualitatea este atracția față de persoane de toate felurile, indiferent de gen, naționalitate, condiție socială, religie sau orientare sexuală.

"Mi-am dat seama recent că eu sunt de fapt pansexuală și nu știam asta", a spus Bella. "Cineva mi-a explicat cu adevărat ce anume este și sunt eu".

Întrebată ce înseamnă asta, Bella continuă: "Îți plac ființele. Îți place ceea ce îți place. Nu trebuie să fie o fată sau un tip, nici el, nici ea, nici ea, nici asta, nici asta. E vorba de personalitate. Îți place o ființă”.

"Îmi plac fetele sexy, îmi plac băieții sexy, îmi place sexy în general", a adăugat Bella.

Bella a fost deschisă în legătură cu sexualitatea ei în trecut și a fost într-o relație poliamoratică cu Tana Mongeau până la începutul acestui an.

Sursă: BuzzFeed