Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bella Thorne nu se mai oprește! Imagini interzise pe yacht alături de iubitul său

Este una dintre cele mai controversate vedete și asta n-o deranjează. Mai mult, face orice pentru a rămâne în prim planul presei de scandal și fiecare ieșire de-ale sale reprezintă o adevărată binecuvântare pentru paparazzi

Bella Thorne nu se mai oprește

Bella Thorne este, fără îndoială, una dintre cele mai urmărite femei din lume. Lipsa de inhibiții și recentele scandaluri cu tentă sexuală în care a fost implicată, i-au asigurat blondei o notorietate liniștitoare.

Zilele trecute, Bella a ajuns din nou în atenția publică după ce a fost importalizată de paparazzi pe un yacht, alături de iubitul său. Până aici, nimic neobișnuit. însă ipostazele în care aceasta a fost pozată depășesc mult limita decenței. Culmea, în astfel de situații, fosta vedetă Disney se simte ca peștele-n apă pentru că nu pare deloc deranjată.

Aflați într-o vacanță în Cabo, Bella și Benjamin Mascolo au fost protagoniștii unor momente demne de filmele erotice, iar fotografii nu puteau rata o asemenea oportunitate.

Cine este Bella Thorne

Frumoasa Bella este o actriță americană și model. Bella Thorne are trei frați, Remy, Dani, și Kaili Thorne. La frageda vârstă de șase ani, Bella a pozat pentru primul ei pictorial pentru Parents Magazine. Ea a continuat să fie căutată de reviste naționale și internaționale. A apărut în mai mult de 40 de reclame.

Doar pentru adulți! Bella Thorne a aprins internetul cu cele mai sexy poze de până acum! Ce au văzut fanii

Primul ei rol într-un film a fost în Stuck on You (2003). După aceea, Bella Thorne a apărut în numeroase filme și seriale TV, printre care Jimmy Kernel Live!, Entourage, OC(ca o versiune mai tânără a lui Taylor Townsend), al treilea episod și ultimul din October Road(ca Angela Ferilli) și cinci episoade din Sexy Money(ca Margaux Darling). În 2007,Thorne a apărut ca o fată tânără, afectată de viziuni supranaturale, în Seer.

Recomandari