Căutare Live

Bianca Drăgușanu, aproape de un accident vestimentar. Ce a lăsat la vedere sutienul mult prea mic purtat la plajă

Bianca Drăgușanu a vrut să se pozeze într-o ipostază senzuală, însă sutienul mult prea mic a dus-o aproape în pragul unui accident vestimentar. Vedeta recunoscută pentru formele sale voluptoase și pentru aparițiile dezinhibate a atras din nou atenția cu postarea sa.

Bianca Drăgușanu a vrut să se pozeze într-o ipostază senzuală, însă sutienul mult prea mic a dus-o aproape în pragul unui accident vestimentar.

Instagram / Bianca Dragusanu

Detaliul din ultima postare a Biancăi Drăgușanu i-a uimit pe cei care o urmăresc. Este una dintre cele mai cunoscute figuri ale showbiz-ului autohton și s-a făcut remarcată încă de la prima apariție la TV.

A mărturisit de-a lungul timpului că exact asta și-a dorit: celebritate, și a obținut-o cu vârf și îndesat, chiar dacă nu e mândră de toate aparițiile, așa cum ea a mărturisit în urmă cu ceva timp.

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat într-o poziție senzuală, însă sutienul i-a jucat feste

Ea rămâne diva ecranelor și împătimita operațiilor estetice, dar și a sportului. Bianca Drăgușanu ține foarte mult la aspectul său și este aproape zilnic în sala de forță pentru un trup fără cusur pe care îl expune la plajă, în costume de baie superbe.

Ultima postare a vedetei dezvăluie că are forme neîncăpătoare pentru costumele strâmte. Sutienul nu a reușit să-i acopere în totalitate bustul voluptuos, iar printr-un truc acesta a edita fotografia astfel încât să nu se vadă nimic.

Poziția senzuală în care s-a fotografiat vedeta dezvăluie cât de generos este bustul său, dar și faptul că atunci când prinde unghiul perfect pentru poză nu contează detaliile, pentru că le poate retusa imediat după.

Citește și: Bianca Drăgușanu, surprinsă doar în halat la balconul cazării de lux din Dubai. Cât de provocatoare este diva

Bianca Drăgușanu și-a făcut o operație de cantopexie

Bianca Drăgușanu este o împătimită a operațiilor estetice și nu s-a ferit niciodată să recunoască acest aspect, ba mai mult a vorbit mereu despre intervențiile pe care și le face. De curând, vedeta a apelat la o operație de cantopexie.

A trecut timpul, dar a trecut şi Bianca de nenumărate ori prin cabinetul medicilor esteticieni. Transformările sunt vizibile mai ales dacă ne raportăm la prima sa apariție televizată. Vedeta este de nerecunoscut în prezent și se mândrește cu noul său chip, ba chiar nu se oprește din a-l îmbunătăți.

Vedeta ar fi scos din buzunar 2.500 de euro pentru operația de cantopexie, doar pentru a stopa trecerea timpului.

Această operație denumită cantopexie se realizează la nivelul ochilor și e menită să aducă pacientelor efectul de “ochi de pisică”.

Toată lumea a auzit de procedura “Cat eyes”, denumită medical cantopexie. Potrivit dicționarului medical, aceasta interventie chirurgicala oculară constă în unirea a doua pleoape la nivelul unghiului extern și remodelare cutanată cu laser.

Practic se unește pleoapa de sus și cea de jos în colțul extern al ochiului. Bianca a făcut multe schimbări la aspectul ei fizic. Pornind de la gene, sprâncene, extensii de păr, alunițe scoase, pâna la mărire de sâni, posterior, modificări ale nasului, dar și aplicarea de fațete dentare, ar fi dintre modificările pe care și le-a făcut blondina în aspectul fizic.

Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii p... Marian Godină va fi tată. Cum arată Georgiana, soția polițistului care a cucerit internetul...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x