Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Bianca Drăgușanu, poza în care se lasă dezbracată de Alex Bodi. Cum au fost surprinși cei doi iubiți controversați

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație pe cât de pasională, pe atât de controversată.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație pe cât de pasională, pe atât de controversată

Instagram

Cei doi sunt întotdeauna la limită, iar persoanele care îi îndrăgesc nu știu niciodată la ce să se aștepte de la ei.

S-au iubit, despărțit și împăcat de mai multe ori. Ba chiar au și divorțat, la doar câteva luni de când s-au cununat civil.

”Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun.

Citește și: Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce Bianca Drăgușanu a atacat-o pe internet: "Nu mă cobor"

El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”.

Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trăi unul fară celălalt. (…)

De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit”, declara Bianca Drăgușanu la Antena Stars, după nuntă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, surprinși în ipostaze tandre

S-a scris mult și despre certurile lor violente, însă cuplul pare acum mai sudat ca niciodată. Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie, realizată în atelierul ei de croitorie, în care apare alături de iubitul său, Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesajul de dragoste pentru Alex Bodi. A explicat gestul afaceristului fără prea multe detalii

Fosta asistentă TV poartă o rochie cu un decolteu generos și o crăpătură adâncă pe picior. "Îmbracă-te iubireee 😉 nuuuu! Dezbracă-mă să mă îmbrac în altă rochie", a adăugat la descrierea imaginii.

Recomandari