Live acum
Prime Time 20:00iUmor

O ispită de la Insula iubirii, devastată după moartea interlopului Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt

Una dintre cele mai controversate ispita la emisiunea Insula iubirii a dezvăluit că este devastată după ce a aflat de moartea interlopului Emi Pian. Mesajul transmis de brunetă i-a uluit pe fani.

Interlopul Emi Pian, ucis în urma unei răfuieli între clanuri

Emi Pian (Florin Mototolea), liderului clanului Duduianu, a fost ucis în cursul nopții de luni, în București, în urma unei răfuieli între două clanuri interlope. Unele surse ar fi declarat pentru presă faptul că totul ar fi pornit de la un joc de noroc.

Ispita Bianca Pop de la „Insula iubirii”, dezvăluire neașteptată despre Emi Pian

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești, unde mai mulți bărbați ai unor clanuri interlope cunoscute în România s-au întâlnit ca să joace barbut. Lucrurile au degenerat rapid și bărbații s-au luat la bătaie.

În urma scandalului, Emi Pian a fost înjunghiat, iar medicii n-au putut să-l mai salveze.

citește și: Cine este soția lui Emi Pian, intelopul ucis azi-noapte, în București. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii

La scurt timp după ce s-a aflat despre deces, una dintre fostele ispitele de la emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1 a făcut o dezvăluire neașteptată pe pagina sa de Facebook:

„Nu pot să cred așa ceva. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. EMI PIAN… Florin Mototolea. De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Bianca Pop pe pagina sa oficială de Facebook.

Fanii focoasei brunete au descoperit astfel care este legătura dintre ea și interlopul Emi Pian, dar și alte detalii surprinzătoare.

citește și: S-a dezbrăcat într-un InstaStory! Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii i-a surprins pe fani

„Doamne, nu am cuvinte să pot descrie câtă durere am în suflet...”, a mai scris ulterior ispita de la emisiunea Insula iubrii.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să descoperi mai multe informații despre acest subiect.

Recomandari