Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bianca Pop, luată cu salvarea! Bruneta susține că a fost drogată și violată!

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost implicată într-un scandal de proporții. Bruneta a trecut prin momente cumplite și greu de imaginat.

Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a fost implicată într-un scandal imens.

Diva a trecut prin momente critice, fiind drogată și violată, iar acum a mărturisit tot ce s-a întâmplat.

Bruneta a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, în această dimineață, scrie spynews.ro.

Ea susține că un cunoscut de-al său ar fi drogat-o, iar apoi a fost violată. În contextul în care starea sa de sănătate nu era tocmai bună, cadrele medicale de pe ambulanță au hotărât să o transporte imediat la spital, pentru a o ține sub observație.

Alin Oprea, noi declarații incendiare despre mariajul său: "Aș fi făcut acest lucru și dacă nu aveam pe nimeni în viața mea. Nu o mai iubesc" | Video

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii, momente cumplite

Bianca Pop a fost luată cu salvarea în această dimineață, după ce i s-ar fi dat să consume substanțe interzise. Vedeta spune că s-a simțit foarte rău, după ce a fost drogată și a avut nevoie de intervenția medicilor. Starea de sănătate a divei a îngrijorat echipajul de pe ambulanță, care a hotărât să o transporte imediat la spital.

Bianca Pop susține că a fost drogată și violată

Vedeta a trecut printr-o experiență traumatizantă, după ce a fost drogată de un cunoscut al ei, iar apoi susține că a fost violată. Bianca Pop le-a spus medicilor că ea niciodată nu ar consuma substanțe interzise, iar acum totul s-a întâmplat fără voia ei.

Bruneta a transmis un mesaj prin care spune că vrea să-și facă toate analizele pentru depistarea drogurilor din organism, iar cine i-a adus necazul acesta să plătească așa cum prevede legea.

„Am 2 zile în care nu am mâncat nimic și nu am dormit nimic. Două zile în care am văzut mult praf, am aspirat mult praf și aștept să vină cineva să ma ducă pentru că nu vreau să mai stau, vreau să plec acasă. Adică nu vreau să plec acasă, vreau să plec la IML, vreau să fac analizeze de droguri pentru că am fost drogată. Chestii urâte, nu-mi mai pasă de nimic. Toată lumea să intre la pușcărie și cu asta, basta.”, a declarat Bianca Pop, conform sursei precizate.

Recomandari