Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Bianca Pop, ipostaze interzise celor slabi de inimă! Ispita de la "Insula Iubirii" și-a dat jos sutienul pentru a-și arăta sânii, după o nouă intervenție| FOTO

Bianca Pop, fosta ispită de la "Insula Iubirii" și-a scos sutienul, în fața admiratorilor, după ce și-a mărit, din nou, sânii.

Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii

Se știe foarte bine că Bianca Pop, fosta Ispită de la Insula Iubirii, nu ține cont de nimic atunci când vine vorba despre aspectul său fizic. În urmă cu puțin timp aceasta a vrut să le prezinte fanilor noile achiziții în materie de silicoane și și-a dat jos sutienul fără nicio inhibiție.

Anamaria Prodan, poze incendiare, în cele mai sexy costume de baie! Imagini din vacanța vedetei! | Video

Bruneta reușește să capteze pe toată lumea în doar câteva clipe, ori de câte ori își propune asta.

Asta s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp, atunci când Bianca Pop a decis să le arate fanilor noile achiziții, asta după ce în urmă cu doar câteva zile și-a făcut o operație de mărire a sânilor.

Bianca Pop șochează din nou

Pentru a ieși treaba ca la carte, Bianca Pop aproape că și-a dat sutienul jos pe InstaStory pentru a-și putea etala noile achiziții, spre deliciul fanilor.

Interzis cardiacilor! Lidia Buble, într-o cămașă udă, cu sânii la vedere! | Foto

Tânăra a făcut reclamă doctorului care i-a făcut implantul, si a spus ca a costat-o doar 4 mii de euro, noile implanturi, cu efect de push up.

Vedeți imagini in galeria foto, cu Bianca Pop, fosta ipita de la Insula Iubirii.

Recomandari