Căutare Live

Brigitte Pastramă, ieșire nervoasă după ce fiul său i-a distrus apartamentul. Cum arată imobilul

Brigitte Pastramă a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când s-a dus să viziteze apartamentul în care fiul său locuia. Băiatul a mâzgălit pereții cu graffiti și nu a întreținut imobilul. Cum arată casa “studio” în care Brigitte Pastramă a investit zeci de mii de euro.

Brigitte Pastramă a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când s-a dus să viziteze apartamentul în care fiul său locuia. Băiatul a mâzgălit pereții cu graffiti și nu a întreținut imobilul. Cum arată casa “studio” în care Brigitte Pastramă a investit zeci de mii de euro.

Capturi video Antena Stars

În emisiunea ”Brigitte & Pastrama”, ediția din 25 noiembrie 2021, de la Antena Stras, Brigitte Pastramă face o criză de nervi, după ce vede că fiul său nu a păstrat apartamentul. ”Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot!”, a spus aceasta despre fiul ei, atunci când a ajuns la studio.

Cum arată apartamentul în care a stat fiul lui Brigitte Pastramă

Alături de Florin Pastramă, partenerul său, cei doi s-au dus însoțiți să verifice imobilul în care băiatul stătea. Încă de când a deschis ușa, Florin Pastramă a avut o reacție care a dat de înțeles că miroase foarte urât în casă.

Pe lângă asta, camerele au surprins dezordinea din casa în care locuiește băiatul.

“Aoleu, mamă, ce este aici? Ce e aici, ești nebun? Ne-a distrus tot, tot, tot. Deci nu pot să cred, îmi vine să plâng”, spune Brigitte, când Florin deschide ușa și își acoperă nasul.

“Deci când am deschis ușa studioului am rămas șocată și am simțit o mie de pumnale în piept. Nu mă așteptam din partea lui Robi să facă atâta mizerie și să distrugă propriu-zis apartamentul acela în care eu am băgat ultimii bani. A costat câteva zeci de mii de euro și are o poziție bună, este la parter”, a spus Brigitte.

“A distrus faianța, toți pereții, a nenorocit tot acel apartament, precum și toată mobila de baie. Nu înțeleg cum a putut să facă asta. Îmi pare rău că am venit cu Cristi (n.r băiatul care îi însoțea) și camerele acolo pentru că dacă eu știam ce este acolo și ce mă așteaptă acolo, în primul rând luam o echipă, luam o fată la curățenie și nu mă făceam de râs în halul ăsta. A fost groaznic!”, a mai spus Brigitte Pastramă, vizibil afectată.

Fiul lui Brigitte a venit între timp acasă iar reacția lui a fost: “Ce faceți, mă, la mine în șantier?”, moment în care mama sa a rămas stupefiată.

Citește și: Brigitte Pastramă se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu soția lui Florin Pastramă: „Mă doare așa de rău”

“Nu mă așteptam de la propriul meu copil să-mi facă așa ceva, să se poarte așa cu mine și să fie atât de lipsit de respect”, a spus Brigitte la testimoniale.

Ulterior, Brigitte a făcut o criză de nervi, iar fiul său s-a comportat extrem de agresiv cu ea. Imaginile sunt dificil de privit

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, nou scandal în familie. Care a fost neînțelegerea dintre ei

Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi... Andreea Ibacka, fotografia adorabilă cu Namiko care e grijulie cu fratele ei. Cum i-a surprins actrița...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x