Antena Căutare

Brigitte Pastramă, imagine rară alături de mama sa. Cât de mult seamănă cele două: „Doamne, ce mamă frumoasă și distinsă ai”

Brigitte Pastramă și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine rară în care apare alături de mama ei. Hai să vezi cum arată femeia care i-a dat viața superbei brunete.

Brigitte Pastramă și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine rară în care apare alături de mama ei

Antena 1 & Instagram

Brigitte Pastramă este o persoană destul rezervată atunci când vine vorba de viața personală. Chiar dacă și-a făcut publice neînțelegerile cu soțul său din trecut, focoasa brunetă preferă ca acum să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor.

Chiar dacă este o fire mai discretă, soția lui Florin Pastramă nu uită să își surprindă prietenii virtuali cu noutățile din viața ei. Aceasta publică ori de câte ori are ocazia poze cu cele mai speciale persoane și evenimente pentru ea.

De curând, superba brunetă a făcut senzație în mediul online cu o imagine neașteptată. Brigitte Pastramă a publicat pe contul de Instagram o fotografie rară în care apare alături de mama și sora ei.

Cum arată mama lui Brigitte Pastramă. Cât de frumoasă e femeia care i-a dat viața brunetei

Soția lui Florin Pastramă nu obișnuiește să distribuie poze cu părinții săi, motiv pentru care postarea în care apare mama ei a venit ca o surpriză de proporții uriașe pentru internauți.

În urmă cu puțin timp, Brigitte Pastramă a ținut să-i transmită mamei sale un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta și-a exprimat sentimentele față de femeia care i-a dat viață, fără ezitare.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a cumpărat o casă în Dubai în valoare de 400.000 de euro. Ce afaceri are vedeta TV

La mulți ani, celei mai frumoase mame ❤️🎂. Dumnezeu să te binecuvânteze 🎂 ❤️ cu sănătate, fericire și împliniri 🎂❤️”, a scris focoasa brunetă.

Un lucru este evident, mama vedetei este de o frumusețe deosebită. Acum se știe de unde au moștenit Brigitte, Gabriela și Cristina superbele trăsături ale feței. De asemenea, se poate observa că asemănarea dintre cele două surori și mama lor este una destul de mare.

Postarea a atras imediat atenția prietenilor virtuali! Aceasta a strâns mai bine de 1.000 de like-uri și câteva urări.

Printre cei care au lăsat un mesaj la fotografie se numără și Florin Pastramă: „La mulți ani binecuvântați!”.

Citește și: Brigitte Pastramă, imagini de senzație în costum de baie. Cum s-a fotografiat bruneta în vacanța din Dubai

„Doamne, ce mamă frumoasă și distinsă ai, zici că sunteți surori.❤️”, „La mulți ani mamei tale!”, „La mulți ani frumoși și sănătoși mamei tale!😘” sau „La mulți ani! Sănătate și vise împlinite ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Brigitte Pastramă se mândrește cu o soră superbă. Cât de bine arată Cristina Szeifert

Puțini sunt cei care știu faptul că Brigitte Pastramă nu a fost singură la părinți, ci mai are două surori superbe: Cristina și Gabriela. Mai mult decât atât, se pare că soția lui Florin Pastramă a păstrat o legătura foarte specială cu una dintre cele două surori ale sale.

Focoasa brunetă este extrem de atașată de Cristina Szeifert, cea pe care o vizitează de fiecare dată când prinde ocazia. De curând, Brigitte Pastramă a publicat pe Instagram o imagine senzațională alături de sora ei care este de o frumusețe răpitoare.

Monica Anghel le-a transmis un mesaj celor care o consideră prea slabă. Ce le recomandă persoanelor care vor să slăbeasc... Tzancă Uraganu a împlinit 32 de ani. Cântărețul a avut o petrecere de zile mari...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x