Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali! Fiica lui, Alexandra, a fost admisă la Facultatea de Drept

Gheorghe Becali se poate mândri în absolut orice moment cu fetele lui. Acum are un alt motiv, şi acela că fiica lui, Alexandra a intrat la Facultatea de Drept cu o medie peste 9.

După ce a reuşit să ia Bacalaureatul cu 9.43, Alexandra Becali a demonstrat din nou că e mândria lui tata. Tânăra a intrat fără nicio problemă la Facultatea de Drept cu media 9.21. Gheorghe Becali a îndemnat-o pe fiica lui să-şi continue visul, acela de a ajunge judecătoare.

Povestea lor a înduioșat o țară întreagă! Șase suflete aruncate în stradă, salvate de Gigi Becali

”Alexandra îmi spunea: "Mă fac judecătoare." Dar ştiţi, după ce am venit eu de la puşcărie: "Nu mai mă fac judecătoare, tată!". "Păi, măi, tată, nu spuneai că te faci judecătoare? Să te faci judecătoare, să te ajute tata să intri în politică, să ajungi Ministrul de Justiţie, să faci dreptate." "Tată, mi-e frică!" "De ce?" "Păi, dacă vreodată greşesc şi condamn un om care este nevinovat?", a declarat Becali la Acces Direct.

Întâlnire BOMBĂ în închisoare! Gigi Becali l-a vizitat pe Mihai Stoica! Ce au decis referitor la Steaua

Gigi Becali are trei fiice, una dintre ele fiind studentă la Academia de Studii Economice, unde frecventează cursurile Facultății de Management al Afacerilor.

Recomandari