Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Delir pe internet! Câinele lui Dorian Popa, superstar pe YouTube! Artistul a lansat o melodie cu celebrul Cheluțu | Video

Nici prin gând nu îi trecea lui Dorian Popa că propriul câine îi va face concurență serioasă la capitolul celebritate. Artisul a făcut cel mai mare gest pentru Cheluțu, devenit superstar pe YouTube.

Cheluțu și Dorian Popa

Dorian Popa, care de curând a ajuns la 2 milioane de urmăritori pe Instagram, a dat iar o bombă pe YouTube, care s-a rostogolit cu viteză și a intrat deja în limbajul copiilor și al adolescenților. "Înoată, Cheluțu!" a egalat celebrele apelative "Hâtz" și "Jhonule", iar videoclipul, în care solistul își îndeamnă cățelul să înoate în piscină, a strâns peste 1 milion de vizualizări.

Viața de star pentru bulldogul francez Cheluțu este abia la început: are deja prosoape personalizate, care se vând cu 79,99 lei bucata, iar stăpânul lui i-a făcut și un videoclip special.

Anamaria Prodan, splendidă în costum de baie! Sexy impresara are forme impecabile la 48 de ani | Foto

Delir pe internet! Câinele lui Dorian Popa, superstar pe YouTube! Artistul a lansat o melodie cu celebrul Cheluțu | Video

Nici prin gând nu îi trecea lui Dorian Popa (32 de ani), în luna mai, când încă își amenaja vila din Domnești, că propriul câine îi va face concurență serioasă la capitolul celebritate. Iată ce declara despre Cheluțu, bulldogul francez care a devenit un fenomen pe YouTube.

"Curtea vilei va fi pavată și cu piatră albă adusă din Grecia, pentru că vrem să aducem și cățelul. Nu știu dacă știți, dar avem și un buldog francez, Chelu, care a stat multă vreme la părinții Claudiei (n.r. iubita lui Dorian), că să aibă spațiu de joacă. Mulți știu doar cele două pisici, nu și cățelul. O să aibă și el loc de joacă", a povestit Dorian Popa.

Dorian a decis nu numai să-i facă lui Cheluțu o melodie cu versuri inspirate din realitate, dar a vrut să-i filmeze și un videoclip.

Miercuri, 26 august, a fost lansată melodia "Înoată Cheluțu", iar videoclipul a strans în doar câteva ore 290,333 de vizualizări.

Dorian speră ca piesa să ajungă tot mai sus în trending, mai ales că a fost așteptată cu sufletul la gură de toți fanii celor doi.

Recomandari