Căutare Live

Cândva o bombă sexy la care râvneau milioane de bărbați, acum un schelet de nerecunoscut! Tara Reid, la un pas de moarte!

A sucit mințile a milioane de bărbați din întreaga lume atunci când a apărut în filme precum „Plăcintă americană” sau „Fiica șefului meu”, dar acum este de nerecunoscut!

A sucit mințile a milioane de bărbați din întreaga lume atunci când a apărut în filme precum „Plăcintă americană” sau „Fiica șefului meu”, dar acum este de nerecunoscut!

Celebra actriță Tara Reid a reușit să își șocheze fanii cu ultima sa apariție la Hollywood. Cândva venerată pentru trupul său de zeiță, astăzi a ajuns să își șocheze admiratorii cu modul în care arată.

A slăbit atât de mult încât formele sexy de altădată sunt acum doar o amintire înlocuită de o siluetă scheletică. Venită la restaurantul Madeo din Holliwood alături de iubitul său Ted Dhanik, blonda a fost imediat surprinsă de papparazzi și imaginile au devenit virale pe internet.

În poze se vede clar cum, la cei 42 de ani ai săi, Tara Reid a ajuns să cântărească doar câteva kilograme. Așa cum era de așteptat, imaginile au stârnit o adevărată controversă printre fani. Mai mult decât atât, potrivit unor medici, în cazul în care continuă să o țină tot așa cu slăbitul, Tara Reid riscă să moară.

Sătulă să tot fie criticată pentru modul în care arată, actrița a spus că aceasta este greutatea sa normală și că oamenii ar trebui să învețe să o lase în pace.

Celebrul cântăreț Nick Carter de la Backstreet Boys, acuzat că a violat-o pe artista Melissa Schuman! „S-a urcat pe mine și totul a fost compromis”

„Nu sunt anorexică. Nu am fost niciodată anorexică și nu am nicio problemă alimentară. Sunt doar slabă. Alți oameni sunt supraponderali și nu îi atacăm de fiecare dată când ies din casă”, a declarat Tara Reid pentru presă.

Totuși, tot mai mulți fani sunt de altă părere și consideră că actrița a mers prea departe cu slăbitul.

Sursa foto: hepta

Adelina Pestrițu, momentul adevărului: ”Trebuie să mă joc noaptea și m-am dat eu după programul lui... Lorena Luchian, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Totul despre coplaborarea cu Mihai Bendeac...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri