Imagini interzise minorilor! Cardi B s-a filmat dezbrăcată în culisele galei Billboard. „Vă doriți atât de mult să vedeți...” – Video

 
+2 click pentru
galerie

Cardi B s-a filmat dezbrăcată în culisele galei premiilor Billboard, ce a avut loc miercuri seară, în Las Vegad, și a publicat videoclipul pe internet.

Artista în vârstă de 26 de ani a făcut acest gest ca reacție la imaginile ce circulă online în legătură cu un „accident vestimentar” al ei, petrecut pe covorul roșu al evenimentului. 

Într-o fotografie făcută pe covorul roșu, Cardi B apare sărutându-șisoțul, Offset, în timp ce ridică un picior. Deși artista purta lenjerie intimă la eveniment, câțiva internauți au editat imaginea astfel încât să pară că aceasta nu avea nicio altă piesă vestiomentară sub rochie.

Supărată, Cardi B s-a filmat aproape dezbrăcată, purtând doar tanga. Artista le-a dat și o lecție de anatomie indecentă internauților care i-au editat fotografia făcută pe covorul roșu.

De asemenea, Cardi B a făcut referire la perioada în care a lucrat ca dansatoare de streaptease. „Vă doriți atât de mult să vedeți. Ar fi trebuit să mă vedeți atunci”, a spus ea.

Cardi B a primit șase premii la gala Billboard, inclusiv la categoriile „Top Rap Female Artist” și „Top 100 Song”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI