Căutare Live

Care ar fi fost primele cuvinte spuse de Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă după 55 de zile: "Prima întrebare a fost..."

Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu au dat fiori. Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă după 55 de zile, după ce a ajuns la spital în stare gravă, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Ce a întrebat prima dată.

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă după 55 de zile, după ce a ajuns la spital în stare gravă, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Care ar fi fost primele cuvinte pe care le-a rostit.

Instagram/Daniel Onoriu

Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Acesta a ajuns în stare critică după ce și-a făcut operația de micșorare de stomac în Turcia. Acesta a avut nevoie de sânge pentru a rezista.

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a anunțat pe rețelele de socializare că Daniel Onoriu s-a trezit din comă indusă după 55 de zile.

Ce ar fi rostit Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă, după 55 de zile

Daniel Onoriu s-a trezit din coma după zile de luptă. Acesta a întrebat de câte zile este în spital.

„A făcut Dumnezeu o minune în viața noastră și îi mulțumim Lui și tuturor celor care s-au rugat alături de noi.

Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Măcar că ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Pentru că deși analizele lui erau mai normale, resursele lui erau ajunse la capăt. Pregătiți-vă de ce este mai rău, ne-au spus. Și astăzi am primit vestea minunată: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească.

A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?». Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a spus Estera Onoriu la PrimaTv.

Citește și: Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică

“Noi am primit raportul de dimineață și medicii ne-au spus că nu mai e sedat și că începe să miște, doar că nu ne așteptam ca astăzi să se trezească. Când m-am trezit, îmi bubuia telefonul de mesaje și apeluri de la toată familia că s-a trezit Daniel! Acum voi merge și eu acolo. Nu știu dacă o să intru la el, sper că da! Daniel este un pacient conștient, s-a trezit după 55 de zile de comă, mare este Dumnezeu! Mulțumim Domnului, medicilor, domului doctor Streinu Cercel și tuturor celor care ne-au ajutat și ne-au sprijinit în rugăciune și cu donarea de sânge”, a declarat, pentru Click!, Rebeca Onoriu.

Într-o intervenție în direct, fiica lui Gabi Luncă, a explicat pe larg cum a ajuns Daniel Onoriu în comă.

„Trecem prin momente delicate. Pe 24 noiembrie a fost în Turcia și a făcut o operație la stomac de mișcorare, a venit în țară și a început să verse sânge, a mers la spital, a pierdut vreo 2 litri de sânge. I-au făcut un tomograf și au intrat în operație, kit-ul nu a fost de bună calitate, deoarece o capsă s-a desprins și i-a afectat. Este operat, este în continuare internat la secția de terapie intensivă, supravegheat medical și Dumnezeu știe. E nevoie în continuare de sânge, dar întotdeauna este nevoie în spitale de sânge. El a respectat tratamentul post-operator. Nu a făcut abuz, a fost o chestiune de câteva zile. Eu până nu-l aud și nu-l văd, voi merge în continuare cu rugăciunile”, a spus Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, într-o intervenție în direct la Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida.

Brad Pitt are o nouă iubită? Cine e și cum arată Lykke Li. Ce speculează presa despre cei doi... Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele în care apare numele lui Laurențiu Reghcampf: „Și în casă am sculptate inițialel...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x