Care au fost ultimele dorințe ale Prințului Philip. Ce l-a rugat pe Charles să facă cu puțin timp înainte să moară

Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, a purtat o conversație emoționantă cu Charles, cu doar câteva zile înainte să se stingă din viață.

Prințul Philip, ducele de Edinburgh, a purtat o conversație emoționantă cu prințul Charles înainte să moară

Getty Images

Prințul Philip i-a cerut mai multe lucruri fiului său cel mare, Charles, în ultimele sale zile. În timp ce simțea că viața i se scurge, ducele l-a rugat să se întâlnească după operația pe cord la care a fost supus și care l-a ținut câteva zile în spital.

Într-o conversație emoționantă, Philip l-a sfătuit pe Prințul de Wales să o urmărească îndeaproape pe regină, să aibă grijă de ea și au discutat despre modul în care moștenitorul ar trebui să conducă familia regală în următorii ani.

Citește și: Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip. Care este motivul pentru care a ales să stea acasă

Sursele regale citate de The Mirror au dezvăluit că, în timpul unei conversații avute la Spitalul Regele Edward al VII-lea, la finalul lunii februarie, a avut loc această conversație ”sinceră” și ”din inimă”.

Se pare că soțul reginei Elisabeta a II-a era conștient de faptul că va fi puțin probabil să-și revină complet după cele câteva săptămâni de spitalizare, așa că și-a exprimat dorința de a se întoarce acasă, dorind să moară în propriul pat.

Când a părăsit unitatea medicală pe 16 martie, toți cei care l-au îndrăgit sperau că Prințul Philip va ajunge până la vârsta de 100 de ani, pe care trebuia să o împlinească pe 10 iunie.

Citește și: Colecție de imagini impresionante din copilăria familiei Regale, din Mare Britanie. Puțini au avut ocazia să-i vadă așa

Când s-au văzut pentru ultima dată Philip și Charles

Se spune că Prințul Charles a stat aproape de tatăl său în ultimele lui săptămâni de viață, el fiind singura persoană care l-a vizitat cât timp a fost internat. Ultima dată când cei doi s-au văzut a fost marți, cu câteva zile înainte de decesul lui Philip.

Prințul de Wales i-a adus omagiu „dragului său tată”, spunând că familiei regale îi va „fi dor de el”, în timp ce l-a descris drept „o figură mult iubită și apreciată”.

Citește și: De ce nu doarme Regina Elisabeta a Angliei în același dormitor cu soțul ei. Motivul e cel puțin bizar

El a continuat: „Tatăl meu drag a fost o persoană foarte specială pentru care cred că, mai presus de orice, ar fi fost uimit de reacție și de lucrurile emoționante care s-au spus despre el. Din acest punct de vedere familia mea este profund recunoscători pentru tot”.

Charles a înregistrat mesajul emoționant la Highgrove House, reședința sa de lângă Tetbury, Gloucestershire.

Ultimele știri