Căutare Live

Care este acum relația dintre Regina Elisabeta a II-a și Ducii de Sussex. Ce le-a interzis suverana în legătura cu micuța Lilibet

Regina Elisabeta a II-a și întâlnit pentru prima dată nepoata, care îi poartă numele, în cadrul Jubileului de Platină, de săptămâna trecută. Cu toate că prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la marele eveniment, distanța dintre ei și ceilalți membri ai familiei regale a fost vizibilă.

Lilibet, fiica lui Harry cu Meghan a împlinit 1 an pe 6 iunie și cu doar câteva zile înainte și-a întâlnit pentru prima dată străbunica.

Profimedia

Regina Elisabeta a II-a și-a întâlnit, în sfârșit, strănepoata, în cadrul Jubileului de Platină la care au participat și Ducii de Sussex. Prințul Harry și Meghan Markle i-au prezentat-o pe micuța Lilibet suveranei în vârstă de 96 de ani și au petrecut câteva ore împreună la Castelul Windsor. Întâlnirea a avut loc cu puțin timp înainte ca mezina familiei cu sânge regal să împlinească 1 an, iar fratele ei mai mare, Archie a fost, de asemenea, prezent.

Cum a decurs întâlnirea Reginei Elisabeta a II-a cu strănepoata sa, micuța Lilibet

Potivit informațiilor, Prințul Harry și Meghan Markle și-ar fi dorit să angajeze un fotograf care să surprindă momentul în care fiica lor și-a întâlnit străbunica, având în vedere că a fost un moment atât de important. Însă, The Sun spune cei doi s-au lovit de un refuz categoric al Reginei Elisabeta a II-a.

Nu este o surpriză pentru nimeni că ducii de Sussex și-ar fi dorit să documenteze acest moment, nefiind prima dată când au mers însoțiți de cameramani la Londra. Cu toate acestea, celor doi li s-ar fi spus că nu au „nicio șansă”, având în vedere că au participat la un „eveniment privat de familie”.

Citește și: Cine sunt următorii pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii după Regina Elisabeta a II-a.Ce s-a aflat despre Prințul Harry

Mai mult de atât, de temă ca unele imagini ar putea ajunge în presa din SUA, monarhul nu a permis accesul niciunui alt fotograf în sală atunci când și-a întâlnit strănepoata. De asemenea, se pare că Harry și Meghan i-au înfuriat acum și pe cei de la Netlfix, care așteptau cu nerăbdare imaginile alături de monarh și ducii de Cambridge.

„Am auzit că Netflix voia aceste poze cu ei alături de familia regală, dar ei au stat în partea dreaptă, iar Camilla, Charles, Catherine și William, pe partea cealaltă”, a dezvăluit Angela Levin, biograful lui Harry, pentru Daily Mail.

Citește și: Doria Ragland duce gunoiul în timp ce fiica ei se află la Jubileul Reginei. Cum a fost fotografiată mama lui Meghan Markle

Care este acum relația dintre familia regală și Ducii de Sussex

Deși Ducii de Sussex au fost prezenți la celebrarea domniei Reginei Elisabeta a II-a, ei au rămas într-un con de umbră. Cei doi nu au urcat la celebrul balcon pentru a urmări parada și nici nu au stat alături de ceilalți membri ai familiei regale.

În plus, nu există nicio informație conform căreia micuța și-ar fi întâlni și verișorii. Archie era doar un bebeluș când i-a văzut ultima dată pe George, Charlotte și Louis, iar sora sa nu i-a cunoscut niciodată.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry nu se întoarce în Marea Britanie „Nu are nicio legătură cu securitatea familiei”

Potrivit Page Six, Harry și-ar fi invitat fratele și restul familiei la aniversarea de 1 an a fiice sale, dar aceștia nu au participat. Petrecerea a avut loc pe 4 iunie, în timp ce ducii de Cambridge se aflau la Castelul Cardiff, pentru a sărbători Jubileul de Platină.

O sursă a declarat pentru publicația din SUA că situația dintre cei doi frați nu s-a lămurit încă și că „William este încă precaut în ceea ce privește timpul petrecut alături de Harry, pentru că nu știi niciodată ce poate fi spus presei mai departe”.

Micuța Lilibet s-a născut anul trecut în California, la scurt timp după ce Harry și Meghan au renunțat la titlurile și atribuțiile regale. Pe 6 iunie, mezina familiei cu sânge regal a împlinit 1 an, iar părinții ei au dat publicității o imagine adorabilă cu cea mică.

Anamaria Prodan, în presa din Marea Britanie. Ce au scris jurnaliștii englezi despre ea și averea sa: „E cel mai sexy im... Dwayne The Rock Johnson promovează o melodie din folclorul românesc în cel mai nou film. Ce artiști au descoperit muzica...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
x